Candaş Tolga Işık Ka-til-siniz!
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

IŞİD’in Suruç’ta yaptığı katliamın ertesi günü Ceylanpınar’da iki polis memuru evlerinde uyurken enselerinden vurularak şehit edildi. Saldırıyı PKK üstlendi. Gerekçe olarak da “IŞİD’den intikam aldık” dediler. Sonrasını biliyorsunuz, film koptu... TSK sınır ötesi operasyon başlattı... Ve savaş kaldığı yerden devam ediyor.


* * *


PKK’lı Murat Karayılan dün açıklama yaptı: “Ceylanpınar’da iki polisin öldürülmesi bizim merkezi bir kararımızla yapılmış bir eylem filan değildir. Hatta resmi bir birimimizin yaptığı bir eylem bile değildir.”


* * *


Polislerin şehit edilmesinin üzerinden 20 gün geçti... Sormak lazım: Neden olayın ertesi günü birileri çıkıp da eyleme örgüt adına sahip çıktığında açıklama yapmak yerine 10 gün beklediniz?


* * *


Bitmedi... Farz et, Ceylanpınar’daki iki polisin böyle kahpece katledilmesi “merkezi bir karar” değildi. Peki, Şemdinli’de bankada sıra beklerken arkasından sinsice yaklaşıp kafasından vurularak şehit edilen uzman çavuşa yapılan neydi? Karısının ve çocuklarının gözü önünde Muş’ta şehit edilen binbaşıya yapılan neydi?

* * *


Ben vereyim mi cevabı? Çünkü savaşın yeniden başlaması işinize geldi. Çünkü en az erken seçimde tek başına iktidar olabilmek hayaliyle savaş çıkaran siyasetçiler kadar kandan beslenen vampirlersiniz. Çünkü ka-til-siniz!

* * *

Kimse kimseyi kandırmasın... Bugün Türkiye’de dökülen kanın sorumlusu: 3 kuruşluk oy uğruna Türkiye’yi yeniden savaşa sokanlar ve onların işbirlikçisi PKK’dır... Kendini bir halk hareketi olarak tanımlayan PKK çıkıp halkına anlatsın.... De ki o iktidar koltuğu uğruna kıydı barışa... Sen ne uğruna kıydın?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder