Candaş Tolga Işık Kaşıkçı cinayetini başka ülkede işleseydi...
HABERİ PAYLAŞ

Kaşıkçı cinayetini başka ülkede işleseydi...

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan devleti tarafından İstanbul’daki konsolosluk binasında katledilişinin yıldönümüydü dün...

Birleşmiş Milletler’in raporu orada duruyor. Görüntüler ortada. Kaşıkçı’yı öldürmeye gelen timle ilgili tüm detaylar biliniyor.

Bunların bağlantıları biliniyor. Ne zaman, nasıl bu cinayeti işledikleri biliniyor. Emri kimden aldıkları biliniyor. Peki sonuç? Sıfıra sıfır elde var sıfır!

Çünkü Suudi Arabistan devleti bu cinayet karşısında Amerika’ya yüklü bir haraç ödedi. Ve konu kapandı.

Haberin Devamı

Cinayetin azmettiricisi Prens Selman’la dünyanın demokrasi ve insan hakları şövalyeliğine soyunan tüm liderleri her vesileyle sarmaş dolaş fotoğraf veriyor.

Bu cinayeti Suudi Arabistan değil de İran filan işleseydi şu an CNN International’da Tahran’ı bombalayan Amerikan uçakları görüntüleri izliyorduk.

Bu cinayeti bir ABD sömürgesi olan Suudiler değil de başka bir ülke işleseydi şimdi ambargo manyağı olmuştu. Ama söz konusu petrol olunca gözler kör, kulaklar sağır oluyor. Adaletin batsın dünya!

TİKTOK!

Yapılan icat sayısında ilk 100’de yokuz. Dolayısıyla alınan patent sayısında da ilk 100’de yokuz. Bilimsel makale sayısında ilk 100’de yokuz. Efendime söyleyeyim, kişi başına düşen milli gelirde ilk 100’de yokuz.

Basın özgürlüğünde ilk 100’de yokuz. Dünyanın en iyi üniversiteleri listesinde ilk 100’de yokuz. Ama durun!

Bilime, sanata, demokrasiye dair hiçbir listede ilk 100’e giremeyen ülkemiz dünyada TikTok kullanan ülkeler sıralamasında ilk 3’e girmiş. Türkiye ABD ve Hindistan’ın ardından en çok TikTok kullanan üçüncü ülke olmuş! Bu gurur senin Türkiye’m!!!

BEŞİKTAŞ BAŞKANLIK SEÇİMİNDE SON DURUM!

Neredeyse adı geçen tüm isimlerle konuştum. Bugün itibarıyla durum şu: Yıldırım Demirören aday değil. Fikret Orman aday değil. Ethem Sancak aday değil.

Serdal Adalı’nın adaylığı net değil. Ahmet Nur Çebi aday. İsmail Ünal aday. Hürser Tekinoktay aday. Şayet bu tabloda bir değişiklik olmazsa adı geçen isimler arasında en güçlü aday Ahmet Nur Çebi.

HERKESE KENDİNİ SEVDİRMEYE ÇALIŞMAK...

Haberin Devamı

Herkesin sevdiği biri olmaya çalışmak, herkese kendini sevdirme gayreti sadece psikiyatrik bir patoloji değil, aynı zamanda ciddi bir iletişim hatasıdır da... Yapmayın!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder