Candaş Tolga Işık Kedidir o kedi
HABERİ PAYLAŞ

Çankırı Çerkeş’te yaşayan Nebiye Özdemir isimli kadın kocasının kafasına odunla vurması sonucu kayatını kaybetti.

***

Türkiye’de şiddet gören kadınların yüzde 92’sinin sessiz kaldığı açıklandı.

***

Neredeyse her gün bir kadının öldürüldüğü ülkemizde ‘elektronik kelepçe’nin yeterli olmadığını farkeden devlet yeni yasayla şiddet uygulayan erkeklerin telefonlarını da dinlemeye karar verdi: “Alooo memet! Siz okeye başlayın...

[[HAFTAYA]]

Kahveye gelmeden ben bir eve uğrayıp hanımı öldüreceğim.”

***

Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’a taziye ziyaretinde bulundu...4 gün sonra! Bu arada Devlet Bahçeli ilk kez dün kadına şiddeti de kınadı!

Haberin Devamı

***

Avrupa Birliği Sırbistan’ın aday ülke olabilmesi için dün onay verdi. Sırbistan’ın Türkiye’den önce müzakereleri bitirip AB’ye girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

***

Cari açık yılın ilk 8 ayında 54 milyar 261 milyon dolara ulaştı. Geçen yılın aynı dönemine göre artış yüzde 102...

Dünyada milletvekili tutuklu bulunan tek ülkenin Türkiye olduğu açıklandı.

***

Bir gazete PKK’lı Murat Karayılan’ın İran tarafından yakalanıp serbest bırakıldığını yazdı. Sanırım bizimkiler, “İmralı’daki yetiyor... Başımıza bir tane daha bela istemiyoruz. Karayılan sizin olsun” demiş!

***

‘Açılım Baharı’nın yaşandığı günlerde ‘barış’ için teslim olan PKK’lılar Mustafa Ayhan, Hüseyin İpek ve Nurettin Turgut 10 yıl 10 ay; Hacı Surgun, Kamil Ökten, Melekşah Soydan ve Fatma İzer ise 7 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezaevine gönderilen hükümlüler: “Devlet bize kazık attı” dedi! Bu arada Hülya Avşar, Civan Haco ile ‘barış’ için düet yaptı!

***

‘Köstebek’ mi dediniz? Yok canııım... Kedidir o, kedi!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder