Candaş Tolga Işık Kılıçdaroğlu'nun önündeki Ankara anketi ne diyor?
HABERİ PAYLAŞ

Kılıçdaroğlu'nun önündeki Ankara anketi ne diyor?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun masasında şu anda bir değil, birkaç kamuoyu anketi var. Her biri farklı şirketlere yaptırılmış. Bunların biri AK Parti’ye yakın diye bilinen bir şirket.

Kemal Bey’in Mansur Yavaş ısrarının en büyük nedeni bu anket sonuçlarıydı. Zira kamuoyu anketlerinin hepsinde yüzde 3-5 oy farkıyla Ankara’da Mansur Yavaş tüm isimlerin önünde görünüyor.

Önümüzde çok zaman var. AK Parti adayı Mehmet Özhaseki’nin nasıl bir kampanya yapacağı çok önemli. Bu fark açılabilir de kapanabilir de.

ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR İTHALAT YAPABİLENE

Haberin Devamı

“Et yerine balık, tavuk, hindi yesek bu iş çözülecek” bombasından sonra Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’den ikinci inci geldi: “Bu ‘Saman ithal ettiniz, buğday ithal ettiniz’ diyenlere karşı şunu söylüyorum; Türkiye'de para var ki ithalat yapabiliyor.”

Bakan Bey’in iletişimine kim bakıyorsa bir an önce ya istifa etsin ya da işini düzgün yapsın! Zira şu şıkır şıkır kabinede alakasız açıklamalarıyla tek sırıtan isim Tarım Bakanı. Benden söylemesi, bir hal çaresi bulunmazsa algının olgudan daha ön planda olduğu iletişim çağında bu algı bu bakanı yer!

AB BAHARI!

Paris, Brüksel derken Avrupa’da başlayan sokak eylemlerinin son durağı Barselona oldu. İspanya'da merkezi hükümetin Barselona’da yaptığı Bakanlar Kurulu toplantısını “provokasyon” olarak değerlendiren Katalanların, ayrılıkçı gösterilerinde 77 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltına alındı. Etme bulma dünyası işte!

Batı dünyası Arap Yarımadası’nda, Ortadoğu’da sokaklar yangın yerine döndüğünde, oluk oluk kan akarken “Ne güzel işte demokrasi geliyor” diyordu. Adını “Arap Baharı” koydukları projeyle bir coğrafyanın kaderi değişirken ellerini ovuşturanlar şimdi aynı kabusu kendileri yaşıyor.

Avrupa sokaklarında şiddet var, kan var, kaos var. Fransız, Belçika, İspanyol polisinin göstericilere müdahale ederken uyguladığı şiddeti görünce insan sormadan duramıyor: Ortadoğu’ya, Arap Yarımadası’na sözüm ona demokrasi getiren o “bahar” şimdi AB’ye mi geliyor acaba?

"MUHAFIZ" BİLDİĞİN ÇOCUK DİZİSİ OLMUŞ

Duyduğum tüm olumsuz eleştirilerden sıyrılıp oturdum Netflix’teki Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı “Muhafız”ı seyrettim. Prodüksiyon, görsel içerik falan gayet emek verilmiş belli. Ama 16 yaşından büyük bir insanın oturup bu diziyi seyredeceğini sanmıyorum. Baya bildiğin çocuk dizisi olmuş! Ortaokulda, lisede olsam oturur her bölümünü seyrederdim!

Haberin Devamı

SON ZAMANLARDA SEYRETTİĞİM EN İYİ DİZİ: THE KOMINSKY METHOD!

“Muhafız”ın ilk iki bölümünü zar zor seyrettikten sonra uzun süredir adından çok bahsedilen bir başka diziye geçtim: “The Kominsky Method.” Başrollerinde efsane Michael Douglas ve Alan Arkin var. 70’ini devirmiş iki adamın müthiş eğlenceli hikayesi. Her bölümü 25-35 dakika arası. Çabucak bitiyor. Ama olağanüstü bir senaryo. Nefis oyunculuk. Müthiş espriler. Son yıllarda bu kadar iyi bir komedi, bu kadar keyifli bir dizi seyretmedim. Muhakkak seyredin. Hastası olacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder