Candaş Tolga Işık Komünizm bu değil!
HABERİ PAYLAŞ

Komünizm bu değil!

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde PKK terör örgütünün yola tuzakladığı mayına basan 8 yaşındaki Ayaz ve 4 yaşındaki Nupelda yaşamını yitirdi. PKK aynı alçak PKK! Ne ilk kez çocuk katlediyorlar ne de son olacak. Terör örgütünün kanlı geçmişinde yüzlerce çocuk-bebek cinayeti var.

PKK terörü bu da böylesine alçakça bir saldırıyı bile kınarken lafı eveleyip geveleyenlere ne diyeceğiz? Dersim’in Komünist Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu benim çok sevdiğim, duruşunu-söylemlerini-icraatını beğendiğim bir siyasetçidir. Lakin kendi şehrindeki bu terör saldırısıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşım yaptı:

Haberin Devamı

“Dersim’in Ovacık ilçesine bağlı Bilgeç köyü kırsalında meydana gelen patlamada 8 yaşındaki Ayaz ile 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu adlı çocuklarımız yaşamını yitirmiştir. Ailesi başta olmak üzere tüm Dersim halkının başı sağ olsun.”

Bu nedir Fatih Başkan? Bu iki minik yavrunun canını alan patlama volkanik patlama mı? Doğal afet mi? Nasıl olmuş o patlama? Kim yapmış? Kendi şehrinizde iki minik yavrunun canını alacak kadar gözü dönmüş eli kanlı teröristlere iki satır laf edememek, isimlerini dahi zikretmemek nasıl bir vicdan, nasıl bir insaf? Çok yazık. Gerçekten çok yazık. Korkma Başkan, korkma... Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak!

TERÖR ÖRGÜTÜ BUNA MECBUR

Bir gerçek var ki terör örgütü son ik-üç yılda yediği darbeyi hiçbir dönem yemedi. İçişleri Bakanı Soylu’nun terörle mücadeledeki başarısını teslim edelim. Asker, polis ve istihbaratın uyumlu çalışmasına sınır güvenliği ile insansız hava araçları desteği de birleşince terör örgütü bölgede adeta kafasını çıkaramaz hale geldi.

Böyle olunca da tek şansları Dersim’deki gibi yollara mayın tuzaklamak gibi kalleş eylemeler yapmak. Daha da ötesini söyleyeyim; güvenlik güçlerimizi görünce kaçacak delik arayan bu it sürüsü şu sıralar drone saldırıları yapmaya çalışıyor. Bölgede drone ile yapılan bir iki saldırı bertaraf edildi. Ama terör örgütünün sınırlarımız dahilindeki çaresizliğinin vesikasıdır bu.

HÂLÂ PKK’DAN MEDET UMAN VARSA...

Haberin Devamı

Teröristbaşı Öcalan’ın 23 Haziran öncesi yaptığı çağrıya en büyük tepkiyi Kürtler gösterdi ve sandığa gidip oy kullandılar. Güya kendisine destek mesajları veren Kandil’deki çakallara açıkça “terörist” diyen İmamoğlu’nun aldığı oy ortada.

7 Haziran seçimlerinde HDP ve Demirtaş’ın terörle arasına mesafe koyduğunda aldığı oy, gördüğü ilgi ortada. İster bölgede isterseniz Türkiye’nin herhangi bir yerinde siyaset yapıyor olun... Sözüm hâlâ terör örgütüne bir şekilde sempati duyan, medet uman, bir şekilde bağ hisseden tüm siyasetçilere: Bu millet terörist seveni sevmiyor. Bu halk terörle en ufak bir yakınlık hissedeni sandığın dibine gömüyor. Ders almanızı öneririm.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder