Candaş Tolga Işık Mesele gerçekten su zammı mı?
HABERİ PAYLAŞ

Mesele gerçekten su zammı mı?

İBB Meclisi’ndeki AK Partili ve MHP’li üyeler İmamoğlu’nun suya zam kararına onay vermeyince zam yapılmadı. Öncelikle vatandaşın cebinden daha az para çıkmasına vesile olan her kim olursa olsun teşekkür boynumuzun borcu. Ancak anlamadığım bir şey var.

İBB’nin kısa süre önce onaylanan bütçesinde bu su zammı olduğu halde aynı belediye meclisi üyeleri bu bütçeyi neden onayladılar? Akılları yeni mi başlarına geldi yoksa bir yerden talimat mı aldılar? İmamoğlu’nun göreve gelir gelmez suya zam yapma kararını en sert eleştirenlerden biriyim.

Haberin Devamı

Hâlâ da aynı noktadayım. Lakin İBB Meclis’inin AK Partili ve MHP’li üyeleri bunu siyasi bir tavır olarak değil de gerçekten vatandaşı düşündükleri için aldılarsa çıkıp yiğitçe aynı duruşlarını ülke genelinde yüzde 60 oranında zam yiyen elektrik ve doğalgaz için de göstermelidir. Çok bir şey de beklemiyoruz. Bir tek AK Partili-MHP’li belediye Meclis üyesi çıksın doğalgaza-elektriğe yapılan zammı eleştirsin kafi.

SOYLU VE ALBAYRAK GERÇEKTEN BİRBİRİNDEN NEFRET Mİ EDİYOR?

Ankara gazetecileri arasında en çok konuşulan dedikodulardan biri de budur: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Maliye Bakanı Berat Albayrak birbirlerinden hiç haz etmezler, sürekli çatışırlar, birbirlerinin yoluna taş koyarlar... Ve şu meşhur omuz atma videosu...

Dün bu soruyu aynen bu şekilde KAFA Radyo’da İçişleri Bakanı Soylu’ya canlı yayında sordum: “Siz Berat Bey’le sahiden birbirinizi sevmez misiniz?” Soylu çok net bir cevap verdi: “Ankara’da dedikodu yapmaktan başka işi olmayan insanlar var. Bu fitneyi yayanlar belli. Biz Berat Bey’le bin tane memleket meselesiyle uğraşıyoruz. Aynı takımdayız biz, ülkemizin başarısı için uğraşıyoruz.

Türkiye’nin nasıl bir ekonomik saldırıyla mücadele ettiğini ben görüyorum. Bunun için birbirimize ciddi şekilde destek oluyoruz. Ve açık söyleyeyim kendisini çok da başarılı buluyorum. Ne benim ne de Berat Bey’in böyle bir lüksümüz var.”

FALCAO İLKYARIYI KAPADI DEDİLER, NE KOLAY SÖYLEDİLER

Galatasaray’ın her yıl kasasından tüm masrafları vergiler vs... dahil 10 milyon Euro çıkaracak olan büyük transferi Falcao, sezonun ilk yarısını kapamış. Galatasaray yöneticisi dostlar kızmasın ama bir şey soracağım: Falcao sezonu açmadı ki kapasın!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder