Candaş Tolga Işık Muhtemelen gezegenimizin en büyük sahtekarı...
HABERİ PAYLAŞ

Muhtemelen gezegenimizin en büyük sahtekarı...

Trump’ı Amerika’nın başına bela eden adam, dünya siyaset tarihinin gördüğü en büyük manipülatör, muhtemelen gezegenimizin gördüğü en aşağılık, en sahtekar, en berbat heriflerden biri olan Roger Stone Florida’da gözaltına alındı. Bugün, Donald Trump Amerikan Başkanı’ysa bunda Roger Stone’un payı çok ama çok büyük. Trump’ın seçim kampanyasını adeta nakış gibi işledi. Gözaltına alınması Trump ve Amerikan devletindeki yerleşik düzen arasındaki savaşta önemli bir milattır. Dikkatle izlemek gerek... NOT: Roger Stone’un nasıl biri olduğuna dair tüm zamanlarda çekilmiş en iyi belgeseli izlemek istiyorsanız hemen Netflix’e girin “Get me Roger Stone”u seyredin!

Haberin Devamı

SEZEN HANIM N'APIYORSUNUZ?

Geçen yıl Sezen Aksu’nun stüdyosunda otururken bir anda “Gel sana bi’şey dinleteceğim” dedi. Öyle bi’ şey dinletti ki o gün bugün başka bi’ şey dinleyemez olduk. Sezen’in izniyle o “şeyi” telefonuma indirdim. Gözüm gibi sakladım. Aman sihri bozulmasın, birileri çalmasın diye ödüm kopuyordu. Herkesten sır gibi sakladığım o “şey” sonunda insanlarla buluşuyor!

Adı: Onursuz Olabilir Aşk. Sezen’in müzik dünyamıza yeni armağanı Okay Barış söylüyor. Ama ne söylemek o! Onursuz Olmasın Aşk, Sezen Aksu’nun 90’ları kasıp kavuran “Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk” şarkısına bir özeleştiri aslında. Ama sözleri, müziği insanın aklını başından alıyor. Hiç tartışmasız “Tüm Zamanlarda Yapılmış En İyi 10 Sezen Aksu Şarkısı”ndan biri.

Muhtemelen gezegenimizin en büyük sahtekarı...

Okay’ın albümünü “Onursuz Olabilir Aşk” için aldım ama diğer şarkıları dinlemeye başlayınca gördüm ki, Sezen, Okay Barış’ın albümünü adeta nakış gibi işlemiş. Tek kelimeyle muhteşem! 1990’larda tek bir şarkının bile boş geçilmediği, her birinin birer efsane olduğu Sertab Erener, Levent Yüksel, Aşkın Nur Yengi albümleri gibi... Ürettiklerini, yaşamlarımıza, duygu dünyamıza kattıklarını gördükçe şöyle dolu dolu “İyi ki Sezen Aksu var” diyesi gelmiyor mu insanın? İyi ki Sezen Aksu var kardeşim, o da olmasa n’apardık bilmem.

ADAM GİBİ ADAM MUHAMMED SALAH!

Herkesin sosyal medya maymununa döndüğü, insanların sosyal medyadan kopuk nefes alamaz hale geldiği böyle bir dönemde son yıllarda dünyanın en popüler, en yetenekli futbolcularından biri olarak gösterilen Muhammed Salah inanılmaz bir hareket yaptı.

Haberin Devamı

Muhtemelen gezegenimizin en büyük sahtekarı...

Salah, “Gerçek iletişim zamanı” diyerek tüm sosyal medya hesaplarını kapadı. O Salah ki sosyal medyada sponsorlar üzerinden milyonlarca Euro para kazanma potansiyeli olan bir yıldız. Sosyal medya linçlerine, sosyal medya üzerinden algoritmalarla bize gerçekmiş gibi gösterilen büyük yalanlara velhasıl sosyal medyayı yaşamının merkezine koyan herkese derstir bu... Umarım alırlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder