Candaş Tolga Işık Nil Karaibrahimgil yeni 'okul zili'nden kaç para aldı?
HABERİ PAYLAŞ

Nil Karaibrahimgil yeni 'okul zili'nden kaç para aldı?

Milli Eğitim Bakanı geçenlerde duyurdu: Okullarda artık Nil Karaibrahimgil’in yaptığı “okul zili” şarkısıyla teneffüse çıkılacak.

Şarkıyı beğenen de var beğenmeyen de. Esas yetişkinlerin değil, çocukların ne düşündüğü önemli. Bizim apartmandaki birkaç minikle konuştum çok hoşlarına gitmiş yeni okul zili.

Beni ilgilendiren kısmı ise Nil Hanım’a bu parça karşılığında kaç para ödendiği. Bu soruyu önceki gün Bakan Ziya Selçuk’a sordum.

“Hiçbir para ödenmedi. Tamamen gönüllülük esasıyla yapıldı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Kamuoyunun bilgisine...

Haberin Devamı

GALATASARAYLILAR YANLIŞ YERE KIZIYOR!

Galatasaray Lisesi’ne Fenerbahçeli bir müdür atanınca Galatasaray camiası ayağa kalktı. Kulüp resmi bir açıklama yaptı. Hazır Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u yakalamışken bunu da sordum. Bakan Selçuk şöyle yanıt verdi:

“Orada süreç şöyle işliyor. Galatasaray Üniversitesi bir isim öneriyor biz de liseye o ismi atıyoruz. Bizim başka bir dahlimiz söz konusu değil.

Üniversiteye atadıkları isimle ilgili gelebilecek eleştirileri de söyledik ancak onlar biz yönetiriz bunu dediler.

Biz de atamayı yaptık. Yarın değiştirmek isterlerse yine bize bildirirler, onu da yaparız ama konunun bizimle bir alakası yok.”

VE BABACAN KONUŞTU!

Ali Babacan sonunda konuştu. Karar Gazetesi’ne verdiği röportajda peki ne diyor Ali Bey?: “Bu yıl sonu partiyi kuruyoruz.” Ali Babacan’ın partisi tam da beklenen çizgide olacak: Muhafazakarlıktan daha çok merkez sağda bir hareket...

Partinin çizgisinde bir sürpriz yok. Davutoğlu olmayacak. Gül varmış gibi ama hiç yokmuş gibi olacak. Babacan’ın bir ilginç çıkışı da “Cumhurbaşkanlığı sistemine başından beri karşıydım. Kampanyada görev almayı reddettim” sözü...

BU MANYAKLARDA İYİ HAL GÖREN KİM?

İstiklal Caddesi’nin göbeğinde iki psikopat dehşet saçtı. Para istedikleri bir genci yaraladılar diğerinin ise canını aldılar. Öğreniyoruz ki bu iki psikopat benzer suçlardan daha önce onlarca kez ceza almışlar.

Bu iki manyak suçlu, o kesin. Ama bu aynı suçtan onlarca sabıkası bulunan iki manyakta “iyi hal” görüp cezaevinden izne gönderen hakim, savcı, cezaevi müdürü kimse o karara imza atanın hiç mi sorumluluğu yok?

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder