Candaş Tolga Işık NÜKLEERE NEDEN KARŞIYIM?
HABERİ PAYLAŞ

NÜKLEERE NEDEN KARŞIYIM?

Haberin Devamı

Şanlıurfa- Haktan Bal iş makinasında yakıt tasarrufu yapmak için yokuş aşağı inerken kontağı kapatınca felaketin eşiğinden dönüldü. Kontrolden çıkan tonlarca ağırlıktaki dozer 2 kamyoneti önüne kattı. Direkleri koparan, ağaçları söken iş makinesinin dehşeti metrelerce sürdü. İş makinesinin altında kalmaktan kıl payı kurtulanlar büyük şok yaşadı.

[[HAFTAYA]]

* * *
İstanbul- Ankara’dan İstanbul’a gelen yolcu uçağında açık unutulan cep telefonu yüzünden ILS sistemi kililtlendi.
* * *
Adana- Eşi ve çocuklarıyla Karataş ilçesinden Adana'ya gitmekte olan bir ailenin reisi kendisinin, eşinin ve 3 çocuğunun hayatını hiçe saydı.
Otomobili kullanan baba 3 yaşındaki çocuğunu ayağa kaldırarak direksiyonu tamamen ona teslim etti. Havanın yağmurlu olmasına rağmen 140 km
hızla radara yakalanan araçta, babanın pişkinliği dikkat çekti.
* * *
Antalya- Milli takımın galibiyetini havai fişekle kutlamak isteyen LPG dolum istasyonu çalışanları faciaya neden oluyordu.
* * *
Kocaeli- “Buraya inşaat yapamazsınız altından fay hattı geçiyor” şeklinde uzman raporu gelince belediye meclisi tarihi bir karar aldı: “İş merkezi kalacak, fay hattı kentin dışına çıkarılacak” (1989)
* * *
Erzurum- Tamirci çırağı Burak Kuzik bir otomobile benzin doldururken kazara üzerine döktü. Burak Kuzik benzinle ıslanan elbiselerini çıkarmak için işyerine gitti. Bu sırada karşısına çıkan, aynı işyerinde çalıştığı arkadaşı elinde yakıp söndürdüğü çakmağı Burak'a tutarak, "Seni yakayım mı?" diye şakalaşmaya başladı. Burak Kuzik arkasını döndüğü sırada arkadaşı çakmağı çakarak hırkasını tutuşturdu. Bir anda alevler içinde kalan Burak Kuzik
yanarak can verdi.
* * *
Sen şimdi gel bu memlekete nükleer santral kur!
* * *
Enerji Bakanı hâlâ “Rahat olun,
bizim nükleer santralde son teknoloji kullanılacak” diye garanti veriyor.
Bakan Bey önce reaktörün bahçesinde mangal yakılmayacağını garanti etsin...
Sonra teknolojiyi konuşuruz!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder