Candaş Tolga Işık O Bayrak...
HABERİ PAYLAŞ

Aferin sana çocuk! 100 yıl önce Fransız’ın, İngiliz’in başaramadığını, başardın dün...

[[HAFTAYA]]

İndirdin o bayrağı direkten... Aferin sana... İyi halt ettin!

Nasıl... Seni o direğe tırmandıran çakallar indikten sonra büyük zafer kazanmış mağrur bir kumandan muamelesi de yaptılar mı sana?

Daha sakalı terlememiş çocukları kirli bir savaş uğruna tam 30 yıldır ölüme götüren o vampirler ‘kutladılar’ mı seni?

Senin o ‘gururla’ indirdiğin bayrak insanlık tarihin gördüğü en namuslu, en şerefli halk mücadelelerinden birinin, bir bağımsızlık savaşının bayrağıydı... ‘Türk bayrağı’ diyorlar adına... Ama, eksik... O bayrak sadece Türklerin değil, tarihini kanlarıyla yazdıkları bir ülkenin Türk’ü, Çerkez’i, Kürt’ü, Laz’ı... tüm halklarının bayrağıdır o! Demem o ki indirdiğin o bayrağın alında benim kadar senin de atalarının asil kanı var.

Haberin Devamı

Kızmıyorum sana... Kendi ülkesinin bayrağını indirecek kadar geçmişinden, tarihinden bihaber birine kızılmaz, ancak acınır! Kaldı ki kızmak gerekiyorsa, sana değil.... Dedelerinin uğruna şehit olduğu bayrağa torunları düşman edenlere kızmak gerek!

Unutmadan... Bir daha direğe çıkmaya niyetlenirsen eğer mutlaka etrafındakilere sor, sana Kıbrıs’ta 20 yıl önce ağzında sigarasıyla benzer bir direğe tırmanıp o asil bayrağı indirmeye çalışan adamın akıbetini anlatsınlar! Neden mi? Çünkü bilmende fayda var... O bayrağı oradan indirebildiysen eğer bunu gücüne değil, seninle az çok aynı yaştaki Mehmetçiğin merhametine, vicdanına borçlusun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder