Candaş Tolga Işık Onlar yanlış biliyor, kimsenin dostu değil o!
HABERİ PAYLAŞ

Onlar yanlış biliyor, kimsenin dostu değil o!

Arap Birliği dün kendisinden hiç beklenmedik bir şekilde ABD’nin İsrail-Filistin sorununa dair hazırladığı “Yüzyılın Anlaşması”nı reddettiğini açıkladı. Neredeyse tamamı Amerikan uşağı Arap Birliği ülkelerin bu göstermelik tavrının zerre inandırıcılığı yok.

Sormak lazım mesela: Trump Yüzyılın Anlaşması’nı duyururken salondaki Arap ülkelerinin diplomatları orada ne yapıyordu? Benim anlamadığım bir başka vaziyet ise Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın “ABD, Filistin için artık bir dost değildir” açıklaması. ABD ne zamandır Filistin’in dostuydu da biz bilmiyorduk? İsrail, Filistin’i işgal ederken, İsrail Ordusu Gazze’de bebeklerin üstüne bomba yağdırırken en büyük destekçisi ABD’ye siz dost mu diyordunuz?

Haberin Devamı

İRAN, MOSSAD’AHUMEYNİ’Yİ ÖLDÜRME SİPARİŞİ VERMİŞ!

Netflix’te MOSSAD’ın başkanlarıyla yapılan birebir mülakatlardan oluşan “Inside MOSSAD” isimli belgeselden öğrendim. Dönemin İran Şah’ı sürgündeki Humeyni’yi öldürmeleri için MOSSAD’a sipariş veriyor. MOSSAD, kendi içinde bunu değerlendirip “Bu işe bulaşmayalım” diyor.

Ortadoğu’da kimin elinin kimin cebinde olmadığının bir belgesi adeta! MOSSAD’ın Humeyni’yi öldürse tarihin akışını nasıl değiştireceğine mi yoksa İran Şah’ının İsrail gizli servisine suikast siparişine mi şaşıracağına şaşırıyor insan!

TARTIŞMA PROGRAMLARI İYİCE ZIVANADAN ÇIKTI

Haber kanallarındaki tartışma programları bir dönem reyting rekorları kırardı. Şimdi ise televizyonda tartışma programı görünce televizyonu kapatır hale geldik. Spordan siyasete, dış politikadan ekonomiye, bilimden sanata gündemde artık o hafta ne varsa aynı kişiler sabaha kadar tartışıyor!

Seyirci artık kim hangi konuda ne söyleyecek, neyi savunacak; konuşmaya başlamadan tahmin edebiliyor. Aslına bakarsanız bu programlarda yapılana tartışma demek de çok mümkün değil. Tartışmak başka bir şey; istisnaları dışında bırakıyorum genel olarak yapılan daha çok bağrışmak, boğuşmak, dövüşmek, sövüşmek!

BÜYÜK BİR YETENEĞİN DAHA SONUNA GELDİK…

Emre Mor için tüm zamanların en yetenekli Türk futbolcularındanbiri diyorduk. Buçocuk ileride dünyanın sayılı yıldızlarından biri olur diyorduk. Olmadı. Olamadı. Son umut Fatih Terim’di… Anlaşılan okiEmre Mor’dan Hoca da bir şey olmayacağına kanaat getirdi ve devre arası kiralık gönderdi.

Haberin Devamı

Oysa bu seviyede yetenek, futbolda çok nadir bulunanbirşey… Bu kadar yetenekli çocukların kendi kendilerini mahvetmeleri ise Türkiye’de bir o kadar sık rastlanan bir şey! Yazık gerçekten çok yazık.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder