Candaş Tolga Işık Özel hayat üzerinden 'siyaset' yapan aşağılıktır!
HABERİ PAYLAŞ

Özel hayat üzerinden 'siyaset' yapan aşağılıktır!

2010’da televizyonda program yapıyordum. Baykal’a yönelik kaset komplosu kurulmuştu. O gün televizyon ekranlarında, köşelerinde “ahlakçılık” yapan ahlaksızlar vardı. Sonuçta bu ahlaksızların da verdiği destekle bir FETÖ kumpası daha başarıya kavuşurken ana muhalefet partisinde genel başkan değişti. FETÖ’nün en büyük pisliklerinden biriydi bu, özel hayat üzerinden insanları yok etmek, kumpas kurmak, operasyon çekmek! Fakat görüyorum ki FETÖ’den sonra da bu pisliği devam ettirmeye çalışanlar var. Bu soruyu daha önce de sormuştum, tekrar soruyorum: FETÖ’cülük suç da FETÖ’nün taktiklerini, söylemlerini, eylemlerini bizzat uygulamak, devam ettirmek serbest mi? Muhatabı, öznesi kim ya da hangi kurum olursa olsun; ister gerçek olsun, ister dedikodu... Özel hayat üzerinden “konuşan”, “eleştiren”, yorum yapan, sözüm ona “espri” yaparak bir dedikodunun yayılmasına vesile olan alçaktır. Bu kadar net söylüyorum.

Haberin Devamı

İSTANBUL SEÇİMİYLE İLGİLİ KONUŞMAYAN PKK’LI TERÖRİST KALDI MI?

Bese Hozat, Karayılan, Apo derken dün Cemil Bayık da konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’yla ilgili PKK’dan konuşmayan, yorum yapmayan, görüş bildirmeyen terörist kaldı mı? Samimi soruyorum, nedir terör örgütünün İstanbul seçimine gösterdiği bu yakın alaka? Daha da tuhaf olan şu ki biri bir adayı, öteki diğerini işaret ediyor. Hangi etnik kimlikte olursak olalım aklımızın, oyumuzun, vicdanımızın tapusunu kimseye hele ki bir teröriste kiralamadık çok şükür!

Bu eli kanlı katillerin nasıl bir tezgahın, pisliğin parçası olduklarını bilmiyorum ama umarım o pisliğin içinde boğulurlar.

2019 TÜRKİYESİ’NİN KARE ASI!

İlber Ortaylı, Selçuk Şirin, Vedat Milor ve Mahfi Eğilmez, 2019 Türkiyesi’nin bana göre kare ası bu dört isim. Kendi alanlarında büyük bir bilgi ve deneyim sahibi. Büyük kitleler tarafından takip edilen ve sözlerinin hükmü-tesiri yüksek, bana göre bugünkü toplumun kanaat önderleri...

TÜRKİYE’DE MOTOSİKLET KULLANMAK NEDEN DAHA TEHLİKELİDİR?

Motosiklet müthiş keyifli bir taşıt olmakla beraber kaza ihtimaline karşı ölüm ya da ağır sakatlık riski en yüksek taşıt. Hal böyleyken hiçbir trafik kuralından haberdar olmayan binlerce kişinin otomobil kullandığı, her üç kişiden ikisinin cep telefonuyla konuşurken araba kullanmakta mahsur görmediği, moto kuryelerin trafikte adeta terör estirdiği bir ülkede motosiklet kullanmak iki kat daha tehlikelidir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder