Candaş Tolga Işık Polise bıçakla saldırırsan polis senin sakinleşmeni beklemez!
HABERİ PAYLAŞ

Polise bıçakla saldırırsan polis senin sakinleşmeni beklemez!

Bir video düştü dün: Eli bıçaklı ve sarhoş olduğu iddia edilen biri ile emniyet güçleri arasında arbede çıkıyor. Görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla itiş kakış bir arbede. Şahıs direnç gösterince olay yerindeki polisler etkisiz hale getirmek için ateş ediyor.

Ve şahıs ölüyor. Bunun üzerine deniyor ki “Bunun adı cinayettir. Ateş etmeden de etkisiz hale getirebilirlerdi.” Kimsenin ölmesine sevinecek değiliz elbette. Keşke böyle olmasaydı. Ancak ortada şöyle de bir gerçek var: Dünyanın hiçbir yerinde elinde bıçakla polise saldıramazsın, karşı koyamazsın. Bunu ne Avrupa’da yapabilirsin ne de Amerika’da…

Haberin Devamı

Hatırlayın, Batman’da bundan birkaç ay önce kan davalısını paramparça edip ölmesini bekleyene kadar elindeki bıçağı bırakmayan psikopat için olay yerindeki polisleri eleştirmiş, “Neden adamın ölmesine seyirci kaldınız, katili vurmadınız, belinizdeki silah ne işe yarıyor?” diye sormuştuk. O polisler açığa alınmış haklarında görevi ihmal davası açılmıştı.

Doğrusu da budur. Elindeki silahla ya da bıçakla polisi gördüğünde teslim olmuyorsan üstüne üstlük polise karşı koyuyorsan, saldırıyorsan polis senin sakinleşmeni beklemez!

ÖZKAN BEY N’APIYORSUNUZ?

Bazı filmler bazı oyuncular için farklıdır. O öyle bir performanstır ki o oyuncunun zirvesine şahitlik edersiniz. Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler serisinin ikinci bölümündeki “Deli” filmindeki Özkan Uğur’un oyunculuğu gibi... Özkan Abi, Deli’deki Tuncay Bey performansıyla seyirciye oyunculuğun zirvesinden sesleniyor. Tek kelimeyle olağanüstü.

PAVYON

Can Yılmaz’ın tavsiyesiyle BluTV’de şahane bir belgesel seyrettim: Pavyon. Ankara eğlence hayatının sadece Türkiye’de değil, dünyada eşi benzeri bulunmayan pavyon alemini o kadar güzel anlatmışlar ki seyrederken mest oluyorsunuz. Komisinden garsonuna, taksicisinden patronuna en sahici insan hikayeleriyle “Pavyon” son dönemde seyrettiğim en güzel işlerden biri…

TIP DÜNYASI ŞOKTA: B12’Cİ ABDULLAH!

Bebek’te otururken elinde şırıngalar, çantasıyla dolaşan adamın birine denk geldik. “Kim bu?” diye sorduk. “B12’ci Abdullah” dediler. Adam isteğe göre vitamin iğnesi yapıyormuş.

Haberin Devamı

Canın C vitamini mi çekti, D vitaminine mi aş erdin, çağırıyorsun Abdullah’ı yapıştırıyor iğneyi! Böyle bir saçmalık bir bizde bir de belki Ruanda’da falan oluyordur. Vatandaş iyice tozuttu. Seyyar vitamin iğnecisi nedir arkadaş?!

YETİNMEYİ BİLİR MİSİN?

Sezen Aksu Demo 2 çıktı! Vaktiyle Işın Karaca’ya verdiği “Yetinmeyi Bilir misin?”i söylemiş Sezen, ama ne söylemek o! Dünden beri başka bir şey dinleyemiyorum. Tuhaf olan ne biliyor musunuz, ben bu şarkıyı yıllar önce Işın Karaca’dan dinlemiştim ve hiç sevmemiştim. Bir kez daha emin oldum: Kimse Sezen Aksu şarkılarını Sezen Aksu gibi söyleyemiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder