Candaş Tolga Işık Sağ ol, var ol Adem Yılmaz!
HABERİ PAYLAŞ

Sağ ol, var ol Adem Yılmaz!

Yer: Denizli.

Bir yavru kedi bir duvarın altında mahsur kalmış, aşağıdan akan suya (dere, nehir, kanal, v.s... ) düşmek üzere; ölümle burun buruna... Bunu gören Adem Yılmaz isimli bir vatandaş beline ip bağlayarak o duvardan aşağı iniyor. O ip kopsa kendi yaşamı da tehlikeye girecek belki. Umursamıyor ve inip kediyi kurtarıyor.

Değerli Adem Yılmaz Bey’e milletçe şükran borçluyuz. Hayır! Sadece bir canlının canını kurtarmak için kendi canını tehlikeye attığı için değil... Bu ülkenin manyaklardan, sapıklardan, psikopatlardan, katillerden ibaret olmadığını böyle güzel insanların da yaşadığını bize hatırlattığı için! Video: https://twitter.com/nedenttoldu /status/1205817372570816513

Haberin Devamı

KARAR VER İSMAİL! YUSUF MU İSMAİL Mİ?

Ahmet Davutoğlu’nun partisinin tanıtım toplantısına “Davutoğlu’nun en azından diploması var” diyerek kendince Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderme yapan 22 yaşında İsmail Günaçar damgasını vurdu. Kimi eleştirdi, ayıpladı kimi övdü yere göğe sığdıramadı.

İsmail dün siyasi kariyerinin ilk geri vitesini yaparak “Cumhurbaşkanı’nı kast etmedim” dedi. İsmail daha 22 yaşında, öğrenecek: boyundan büyük laflar etmemeyi, laf ağzından çıktıysa ve inanıyorsa ya sonuna kadar arkasında durmayı ya da hataysa vatandaşı salak yerine koyan açıklamalar yapmak yerine doğru düzgün özür dilemeyi...

SONRA NİYE KİMSE TV İZLEMİYOR, HERKES TWITTER’DA DİYE SORMAYIN!

Televizyonu açtım, televizyonda Kanal İstanbul tartışması var. Projenin detayları, avantajları, dezavantajları... Kim tartışıyor? Jeologlar mı? Mühendisler mi? Biyologlar mı? Şehir planlamacıları mı? Hayır! Kim? Gazeteciler! Böyle bir saçmalık olur mu arkadaş?

İşin siyasi boyutunu analiz etmek, haber ayağını tartışmak adına gazeteciler de olur anlarım ama tamamı gazetecilerden oluşan bir grupla Kanal İstanbul tartışmak nasıl bir şaka Allah aşkına? Celal Şengör ne diyor, Naci Görür ne söylüyor ben onu merak ediyorum ve maalesef bu sorunun cevabı televizyonda yok. Nerede var? Twitter’da! Sonra televizyonlar niye eskisi kadar seyredilmiyor, niye millet Twitter’a bakıyor diye sormayın kardeşim.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder