Candaş Tolga Işık Sinyalizasyon olmayan hatta tren çalıştırmak!
HABERİ PAYLAŞ

Sinyalizasyon olmayan hatta tren çalıştırmak!

İddia o ki, Ankara’da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan tren kazasının nedeni sinyalizasyon olmaması. Manuel olarak yapılan kontroller kazaya davetiye çıkardı. Ulaştırma Bakanı Cahit turhan “Sinyalizasyon demiryolu ulaşımında olmazsa olmaz değildir” dedi ancak, artık böyle bir olay sonrası hiç kimse trenle rahat seyahat etmez. Sinyalizasyon sistemi olmayan hatta tren çalıştırmak, akılalmaz bir sorumsuzluktur. Düşünün biz bir de nükleer santral kuracağız bu ülkede! Sinyalizasyon olmayan hatta Yüksek Hızlı tren çalıştıran zihniyet nükleer santralin göbeğinde mangal partisi yapar!

Haberin Devamı

CHP'NİN İSTANBUL STRATEJİSİ: YENİ OY GETİREBİLECEK ADAY KİM?

CHP İstanbul’da adayını belirledi. Sıra ilçelerde. Özellikle Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Sarıyer, Bakırköy, Ataşehir, Beylikdüzü gibi “CHP’nin kalesi” diyebileceğimiz ilçelerde aday gösterilecek isimler herkesin merak konusu. Genel Merkez’in hem İstanbul genelinde hem de bu ilçeler özelinde adaylarını belirlerken ortaya koyduğu kriter şu: Bir önceki seçimde alınan oyu geçebilecek, CHP’ye hem ilçe hem de büyükşehir anlamında “yeni oy” getirebilecek aday kim? Misal Kadıköy’de CHP kimi koysa kazanır. Ancak Kadıköy’de bir yandan CHP’nin mevcut oyunu muhafaza edip diğer yandan bugüne kadar hiç CHP’ye oy vermemiş vatandaştan oy alabilecek aday kimse o aday gösterilecek. Örneği Kadıköy’den verdiğim için söyleyeyim, Kadıköy’de o aday kim bilmiyorum ama kim değil biliyorum: Şu anki mevcut belediye başkanı.

MANSUR YAVAŞ ARTIK ADAY SAYILIR, CHP'YE HAYIRLI OLSUN!

Mansur Yavaş şu an anketlerde Ankara’daki en güçlü isim. CHP-İYİ Parti ittifakı sonrası aday mı değil mi diye konuşulurken dün CHP’nin en yetkili isimlerinden birinden önemli bir kulis geldi: Yüzde 90 ihtimalle Mansur Yavaş Ankara’dan aday. Siyasette açıklanana kadar “kesin” diye bir şey yoktur. Ama bu iş artık bitti sayılır. Yavaş Ankara’dan CHP’ye hayırlı olsun.

HALA İYİ İNSANLAR VARMIŞ!

POSTA’nın birinci sayfasında benim imzamla bugün uzun süredir görmeye hasret kaldığımız bir “iyi insan” haberi okuyacaksınız. Haberin kahramanı türkiye’nin en sevdiği sanatçılardan, benim hem Kafa Dergisi’nden hem de Beşiktaş’tan sevgili ağabeyim Zafer Algöz.

Haberin Devamı

İyi bir insanın yüzbinlerce dolarlık mücevher dolu çantanın sahibini bulmak için nasıl uğraştığını ve sonunda hiç tanımadığı insanları nasıl mutlu ettiğine tanıklık edeceksiniz. Zafer Abi’ye yalvar yakar yazdım hikayeyi. “Reklam yapar gibi görünmek istemem, her insanın yapması gereken bir şey bu” dedi.

Zar zor ikna ettim. Kötü, olumsuz, can sıkıcı haberlerle kuşatılmış Türkiye’ye böyle güzelliklerle en azından nefes aldıran başta Zafer Algöz olmak üzere tüm iyi insanlara selam olsun. İyi ki varlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder