Candaş Tolga Işık Siz beni kovamazsınız ben istifa ediyorum
HABERİ PAYLAŞ

Siz beni kovamazsınız ben istifa ediyorum

Ahmet Davutoğlu, bir grup arkadaşını da yanına alıp dün AK Parti’den istifa etti. İstifa bir erdemdir. İstifa eden insan her daim övülmeyi hak eden insandır. Ama istifanın da bir oluru var be kardeşim.

Davutoğlu’nun AK Parti’den ihraç edilmesini yanlış buluyorum. O ayrı mevzu... Lakin tam da partiden atılmak üzereyken “Siz beni kovamazsınız ben kendim istifa ediyorum” diyerek yaptığı rüzgara istifa demek çok zor.

Bu arada bir eleştirim de meslektaşlarıma... Eski başbakan, dışişleri bakanı partisinden istifa ediyor ve bizim haber kanallarımız bunu canlı yayınlamıyor. Korkmayın arkadaşlar sadece istifa etti!

Haberin Devamı

BAKANLAR KURULU DEDİKODULARI ARASINDA TEK GERÇEK!

Cumhurbaşkanı yardımcısı sayısı dörde çıkıyormuş. Sağlık bakanı değişiyormuş. Süleyman Soylu tüm iç güvenlikten sorumlu başkan yardımcısı oluyormuş, İçişleri Bakanlığı da ona bağlanıyormuş.

Berat Albayrak dışişlerine çekilip Mevlüt Çavuşoğlu başkan yardımcısı yapılıyormuş. Oluyormuş da oluyormuş... Ne kadar üfleme ne kadarı gerçek bilmiyoruz. Günlerdir bitmek bilmeyen kabine değişikliği dedikoduları arasında altına imza atabileceğim tek bir doğru var.

O da şu: Binali Yıldırım başkan yardımcısı oluyor. Hem de bir hayli yetkili ve etkili bir başkan yardımcısı...

BU YIL MARMARİS’TE YANAN ORMANLIK ALAN NE KADAR?

Marmaris ilçesi, belde ve köylerinde bu yıl mayıs ile eylül arasında ormanlık alanlarda meydana gelen yangınlarda 34.53 hektar ormanlık alan kül olmuş. Bu yaklaşık 50 futbol sahası büyüklük demek... Vah ki vah! Ah ki ah!

BU ADAM DA İYİ HALDEN YARARLANIR MI?

İstanbul Pendik’te akıl almaz bir kavga: Bir adam (!) yol kesip eşini dövüyor, kayınpederinin dudağını ısırarak koparıyor, engelli kayınçosuna beyzbol sopasıyla saldırıyor.

Normal bir ülkede bu yerli malı Hanibal ne kadar hapiste kalır diye sorulur. Bizde ise ne yazık ki hepimizin kafasındaki soru şu: İyi halden salıverilmesi ne kadar sürer?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder