Candaş Tolga Işık Türkiye harekatı durdursun ama siz hiçbir şey yapmayın!!!
HABERİ PAYLAŞ

Türkiye harekatı durdursun ama siz hiçbir şey yapmayın!!!

Koskoca Ortadoğu “kitle imha silahı” yalanıyla yangın yerine çevrilirken ses çıkarma. Amerika, İngiltere, Fransa...silah endüstrilerine kan vermek için her türlü zalimliği yapsın; iç savaş çıkarsın, darbe yapsın, ayaklanma başlatsın...

Bu yüzden ülkeler bölünsün, insanlar vatanlarını terk etmek zorunda kalsın... Sen bütün bunlar olurken kılını bile kıpırdatma.

Petrol için, doğalgaz için kaos yarattığınız topraklar terör örgütlerinin çiftliğine dönsün.

İstediğinizde o örgütleri her türlü pis işleriniz için kullan. Bütün bu yediğiniz haltların bedelini Türkiye öderken 3 maymunu oynayın! Avrupa Komisyonu Başkanı dün demiş ki, “Türkiye derhal Suriye’ye harekatı durdursun!”

Haberin Devamı

Türkiye Suriye’ye harekatı durdursun ama siz Suriyeli mültecilere kapılarınızı asla açmayın!!!

Türkiye Suriye’ye harekatı durdursun ama siz PKK’ya her türlü yardımı yapmaya devam edin!!! Böyle enayi bulursanız bize de haber verin kıymetli Avrupalı dostlar!!!

1 milyon insanın yaşamına mal olan hata!

ABD Başkanı Trump dedi ki, “Kitle imha silahları gibi yanlış ve hatalı olduğu kanıtlanmış bir dayanakla Ortadoğu’da savaşa girdik ama bu silahlar yoktu.”

Trump’ın bahsettiği “yanlışlık” Irak’ta 1 milyondan fazla sivilin canına mal oldu.

Bu nedir biliyor musunuz? Amerikan Başkanı’nın ağzından Amerikan devletinin dünyanın başındaki en büyük bela olduğunun itirafıdır.

Trump'ı böyle abuk sabuk konuşturan biziz

Elbette ki Amerika’nın başındaki müptezelin tehditlerine boyun eğmeyeceğiz. Elbette ki burnumuzun dibinde ikinci bir Kandil kurulmasına göz yummayacağız. Ama hep birlikte şunu da bir düşünsek iyi ederiz:

Bugün neredeyse tamamı dışarıya bağımlı hale gelmiş, enerjiden gıdaya kadar her alanda üretimden vazgeçip ithalata abanmış, birer tüketim canavarına dönmüş toplumumuzla Trump denen ruh hastasını böyle abuk sabuk konuşturan biraz da biz değil miyiz?

Hiç kimse kusura bakmasın: Türkiye’nin içinde bulunduğumuz dönemde en milliyetçi projesi ekonomisinin dışarı bağımlılığını azaltmak olmalıdır.

Ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtı!

Haberin Devamı

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Mısır’ın darbeci Cumhurbaşkanı Sisi ve Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Anastasiadis üçlü zirve için dün bir araya geldi.

Üçlü Türkiye’nin Akdeniz’de yaptığı sondaj çalışmalarını kınadılar. Sırf bu üçlünün kınaması bile Türkiye’nin ne kadar doğru bir iş yaptığının kanıtı değil mi?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder