Candaş Tolga Işık 'Umut' şimdi öldü!
HABERİ PAYLAŞ

'Umut' şimdi öldü!

Oğlu Umut’u 17 yaşında bir silah yüzünden şüpheli bir “kazayla” kaybedince Umut Vakfı’nı kurmuştu. Bireysel silahsızlanmaya karşı Türkiye’de adeta seferberlik ilan etti. Çok çalıştı, çok mücadele verdi.

Evladı Umut’u kaybetmişti ama artık başka bir umudu vardı: Topluma bireysel silahsızlanmanın önemini anlatarak yeni umutların hayatını kurtarabilmek. Böyle yaşatacaktı biricik oğlu Umut’un adını...

Umut şimdi öldü

Tesadüfe bakın ki Türkiye son 24 saate Nazire Dedeman’ın hiç de hayal etmediği “Herkes silah alsın” çağrısıyla girmişti. Tartışmalar devam ederken dün Umut Vakfı Kurucusu Nazire Dedeman’ın ölüm haberi geldi. Kaybettiğimiz sadece Nazire Hanım değildi, bir umudu da kaybettik dün. Sanırım Nazire Hanım yaşasaydı şunu derdi: Umut bugün gerçekten öldü!

Haberin Devamı

TÜRKİYE'NİN EN GÜVENİLİR 30 İSMİNDEN BİRİ OLARAK AHMET KURAL!

Bir araştırma şirketi Türkiye’nin en güvenilir 30 ismini belirlemiş. Açıkçası listede çok yakın dostlarım var. Onları tenzih ederek bir soru sormak istiyorum. Aynı listede Ahmet Kural’la bir arada olmak nasıl bir duygu acaba? Başka sorum yok.

İSTANBUL İLÇELERDE DSP VE DP ADAYLARI SÜRPRİZ YAPARSA ŞAŞIRMAYIN!

DSP, Sarıgül’le İstanbul’da yakaladığı rüzgarı birçok ilçede ses getiren adaylarla güçlendiriyor. Bununla birlikte Demokrat Parti’den de benzer bir seçim açılımı geldi. Çekmeköy’de Hüseyin Sipahi’yi aday gösterecekleri söyleniyor. Sipahi şu an anketlerde Çekmeköy’de en üstte adı çıkan aday. Aynı şekilde Bakırköy’de DP’nin adayı Ahmet Bahadırlı. CHP’li Bülent Kerimoğlu Bakırköy’de favori ancak Ahmet Bahadırlı da Bakırköy’de karşılığı olan biri.

SARIGÜL KAZANIR, CHP'YE GERİ DÖNER

CHP’nin Şişli adayı evlere şenlik. Genel Merkez, Mustafa Sarıgül’e adeta bir jest yaparak Şişli’de erken zafer ilan ettirdi. Sarıgül bu saatten sonra Şişli’de açık ara favori. Ancak mesele sadece Şişli’den seçilmek değil. İşin bir de belediye meclisi ayağı var. Belediye başkanı seçildiniz, belediye meclisinden karar geçiremiyorsanız rahat çalışamazsınız. O yüzden şayet Sarıgül seçilir belediye meclisinde de CHP üstünlüğü olursa Sarıgül-CHP öyküsü kaldığı yerden devam eder. Olacağı söyleyeyim. Sarıgül seçilir, birkaç ay sonra da CHP’ye geri döner. Konu kapanır. Atın fava bekleyin.

Haberin Devamı

METROBÜS BEKLEYEN ASTRONOT...ERİK DALI OYNAYAN TWEETY!

Şöyle 1-2 ay geriye dönüp Türkiye gündemine bir bakalım mı? Amerikan dolarıyla burnunu silip yere atanlar, toplanıp iPhone kırma seansları yapanlar, nargile içen/hasta ziyaretine giden/namaz kılan robotlar, sokakta çırılçıplak koşan vatandaşlar, takım elbiseyle havuza atlayıp ekibiyle çiğ köfte yiyerek röportaj veren belediye başkanları, Palu Ailesi... İstanbul’da metrobüs durağında bekleyen astronot kıyafeti giymiş bir vatandaş dikkatini çekti herkesin...

Sonrasında Kızılay’la ilgili olduğu anlaşıldı. Aynı saatlerde Ankara’da bir mağaza açılışında civciv kostümü giymiş birinin çılgınlar gibi Erik Dalı oynarken görüntüleri düştü sosyal medyaya... “Bunlar nedir? Ne oluyor?” diye soruyor herkes birbirine. Ne olacak? Delirdik! Milletçe delirdik. Fakat güzel delirdik!!!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder