Candaş Tolga Işık Yahu delirdiniz mi?
HABERİ PAYLAŞ

Yahu delirdiniz mi?

Ahalinin tartıştığı mevzuya bakar mısınız: Ekrem İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olursa istifa etmesi gerekecekmiş o zaman da AK Partili Tevfik Göksu İBB Başkanı olurmuş. Bu iş nasıl olacakmış?

Arkadaş Ekrem İmamoğlu belediyenin başına geçeli daha 3 ay oldu. Bırakın adam çalışsın, göstersin kendisini. Çok başarılı olsun, arkasındaki kitle desteğini üçe beşe katlasın sonra düşünürüz cumhurbaşkanı mı oluyor, CHP’nin başına mı geçiyor.

Ayrıca cumhurbaşkanlığı seçimine var daha 4 yıl! 4 yıl sonrasına dair bugünden konuşmak, endişelenmek nasıl bir iştir anlayan varsa beri gelsin.

Haberin Devamı

REYTİNG SİSTEMİ NEDEN DEĞİŞMEDİ?

FETÖ ile mücadele kapsamında ciddi bir temizlik süreci başladı. Bu temizlik devam da ediyor... Sadece örgüt militanlarına yönelik operasyonlar değil, aynı zamanda örgütün devleti ve ülkeyi paralel bir şekilde yönetmesine imkan veren birçok kurumda kurduğu sistem de değiştirildi.

Gel gör ki bir sistem hâlâ FETÖ’nün değiştirdiği biçimde işlemeye devam ediyor. Ne o? Reyting ölçümleri! FETÖ’nün kendi kanallarını ön plana çıkarmak için değiştirdiği reyting sistemi hâlâ aynı şekilde kullanılmaya devam ediyor. Nedir o sistem?

Denek sınıflandırmasını sadece ve temelde gelir düzeyine göre ayarlayan son derece sağlıksız ve anlamsız bir metot. Diyor ki aylık 5 bin lira kazanıyorsan, eğitim düzeyin, sosyal statün, alışkanlıkların ne olursa olsun umurumda değil sen A’sın. Sorum şu: FETÖ belasını her yerden temizlerken neden reyting sistemine dokunulmuyor?

RIZA’LARI RIZA YAPAN O ADAM

Rıza Kayaalp dördüncü kez dünya şampiyonu oldu. Büyük şampiyonu ne kadar övsek az. Helal olsun. Ama Rıza’yı överken Rıza gibi yıldızların arkasındaki bir büyük şampiyonu da unutmamak gerek.

Eskinin milli şampiyon güreşçisi bugünün efsane güreş antrenörü Salih Bora. Dün Rıza’nın dördüncü kez altın madalya aldığı mücadelenin arasında Rıza Kayaalp’le yaptığı konuşmayı ve aşıladığı motivasyonu seyredip spor akademilerinde ders diye okutmak gerek.

Türk sporuna gelmiş geçmiş en büyük güreş antrenörlerinden birinin önünde saygıyla eğilelim...

Haberin Devamı

ABD ‘BİR DAHA BÖYLE AMATÖRLÜK İSTEMİYORUM’ DEMİŞ!

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürüldüğü daha sonra cesedinin parçalara ayrılıp bavullarla çıkarıldığı ve daha sonra kim bilir ne yapıldığı yer olarak bildiğimiz Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu taşınıyormuş. Nereye?

İstanbul’daki Amerikan konsolosluğunun dibine... Bir başka deyişle Amerikan sömürgesi Suudi Arabistan’ı bundan sonra böyle amatör cinayetler işlememesi için yanına almış!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder