Candaş Tolga Işık Yatacak yeriniz yok
HABERİ PAYLAŞ

Yatacak yeriniz yok

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yönetiminde yer alan Prens El Kasimi’nin Londra’da grup seks partisinde aşırı uyuşturucudan öldüğü iddia ediliyor. Gel gör ki BAE devleti üç gün resmi yas ilan etti. Çılgın Prens’in dün tabutu omuzlarda taşındı ve cenaze törenine 10 binden fazla kişi katıldı. Amsterdam’ın adı çıkmış arkadaş! Grup seks partilerine, uyuşturucuya bu kadar hürmet eden bir başka ülke daha yoktur herhalde... Yarın öbür gün Dubai’nin göbeğine Prens’in heykelini de dikerlerse şaşırmayın. Yatacak yeriniz yok, yatacak!

Haberin Devamı

YÜZDE 0,03 MÜ?

TÜİK haziran enflasyonunu açıkladı: 0,03. Enflasyon tüketici fiyatlarındaki artış değil mi? Enflasyon hayat pahalılığı değil mi?

Arkadaş, elektriğe %14.98, çaya %15, şekere %16, doğalgaza %18.5, benzine 18 kuruş, motorine 23 kuruş zam başka bir ülkede mi yapıldı?

Merak ediyorum, TÜİK hangi klinik deneyler bilimsel ölçümlerle buldu bu 0,03’ü acaba? NOT: Ekonomistler baz etkisinin en yüksek seviyede olacağı eylül ayında daha büyük bir düşüş görüleceğini söylüyor.

AYRANI YOK İÇMEYE...

Galatasaray ve Fenerbahçe Vedat Muriç’i transfer etmek için savaşıyormuş. Biri 24 diğeri 25 milyon lira veriyorlarmış, Rizespor bu parayı beğenmiyormuş. Pazarlıklar sürüyormuş...

Şenol Güneş’in nefis bir tespiti vardır: “Türk futbolunun altında pantolonu yok hangi ceketi giysem derdinde...” Gırtlağına kadar borcun içinde yüzen her biri iflasın eşiğinde kulüplerimizin transfer dönemi gündemlerine bakınca bir kez daha Şenol Abi’nin bu sözünü hatırladım.

OLACAK İŞ DEĞİL!

Şayet, istinaf mahkemesi bir şeyler yapmazsa Gazeteci Barış Pehlivan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in kendisine açtığı davada aldığı ceza yüzünden hapis yatmak üzere... inanılır gibi değil! FETÖ elebaşı, tüm militanlar firarda bu hainlere laf eden gazeteciye hapis yolu gösteriliyor. Böyle mi mücadele ediliyor FETÖ’yle?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder