Candaş Tolga Işık Yeni neslin idolleri: Katiller, psikopatlar mafya!
HABERİ PAYLAŞ

Yeni neslin idolleri: Katiller, psikopatlar mafya!

Adana’da hamile kediyi pitbull cinsi köpeğin ağzına atarak ölümüne neden olan üç çocuk, ev hapsine alındı.

Çocukların adliyeden çıkarken basın mensuplarına söyledikleri ise en az yaptıkları katliam kadar ürkütücü: “Ben seni vursam üzülmem, kediye mi üzüleceğim… Yaşımız yetmezse yaşantımız yeter…

Ağabeylere selam çatışmaya devam… Çekin, alem yakışıklı görsün...” Bir dönem kendisini Yusuf Miroğlu sanan çocuklar vardı. Uzun pardösülerle sokakta dolaşıp Deli Yürek’in kahramanı gibi konuşup takılıyordu gençler.

Haberin Devamı

Sonra Polat Alemdarcılık başladı. Kravatsız takım elbise dönemi! Süleyman Çakır’a kılınan cenaze namazı falan....

Anlaşılan o ki dizi karakterlerini idol belirleme, onlar gibi davranıp, onlar gibi konuşma, iyice tozutup onlar gibi yaşama döneminde şu sıralar Adana Sıfır Bir kuşağıyla karşı karşıyayız.

Bir toplumun bunca gerçek karakter varken kendilerine olmayan sahte dizi karakterlerini örnek almaları acınacak bir hal; idol belirledikleri karakterlerin tamamının mafya, katil, psikopat oluşu ise utanç verici!

Bu arada seyrettiği diziyi bile anlamaktan aciz bu çocuklara kötü bir haberim var. Bunca yıllık Sıfır Bir seyirciliğime dayanarak söylüyorum: Ne Savaş ne Ciyo ne de Özgür hamile kediyi pitbullun ağzına atacak kadar alçak adamlardı. Tamamen yanlış anlamışsınız!

İŞTE BÜYÜK DEVLET BÖYLE OLUNUR!

Geçen hafta Türk diplomatın şehit edildiği saldırıyı planlayanlar Kuzey Irak’ta MİT ve TSK’nın ortak operasyonuyla vuruldu. İşte büyük devlet böyle olunur kardeşim. Nasıl ki Rusya, Amerika gibi ülkeler kendi ülkesinde suç işleyen adamı, gidip dünyanın öteki ucundan bulup getiriyor.

Gerekirse Bin Ladin’e yaptığı gibi helikopterden denize atıyor. Türkiye de suçsuz bir diplomatını katleden teröristlere dünyanın neresinde olursa olsun “Bunu yanınıza bırakmam” mesajını vererek büyük devlet olduğunu göstermiştir. Emeği geçenleri kutluyorum.

YAZ BİTER, BAKANLAR KURULU REVİZYONU GELİR

Ankara’da iyiden iyiye dillenen bakanlar kurulu revizyonuna dair dün cumhurbaşkanlığının etkili isimlerinden biriyle konuştum. Anladığım o ki yaz bitimine doğru bakanlar kurulunda bir revizyon yapılacak.

Haberin Devamı

Herkes kafasına göre birilerini gönderiyor, birilerini getiriyor. Binali Yıldırım’ın geleceği kesin. Onun dışında kim gider kim gelir bilmem ama kimler gitmez az çok tahmin edebiliyorum.

Erdoğan’ı biraz tanıdıysam Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Mustafa Varank, Murat Kurum, Ziya Selçuk bakanlar kurulunda devam eder. Gerisini bilmem.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder