Cem Kerpiççiler 10'un gibi sahiciydi gözyaşları
HABERİ PAYLAŞ

10'un gibi sahiciydi gözyaşları

Ne ülkesine 1986’da Dünya Kupası’nı kazandırması, ne milli takım forması ile 91 maçta attığı 34 gol ne Napoli formasıyla kazandıkları 2 Serie A şampiyonluğu ne ‘Tanrı’nın eli’ benzetmesine neden olan golü ne beş rakibini çalımlayarak İngiltere’ye attığı “Yüzyılın Golü”...

Aile albümünde saklanır fotoğrafı

Bu listenin sonu gelmez, en azından bu köşeye sığmaz. Dünyanın dört bir yanında bir kuşağın, hiç öleceğini düşünmediği, her zaman yanlarında olacağına inandığı hep büyülenerek izlediği, aile albümünde mutlaka yer alan en sahici fotoğraflardan biriydi Diego Armando Maradona.

Haberin Devamı

Nefes alır gibi kolay atardı çalımları

Maradona, yeteneği kadar sahiciliğiyle kazandı kalpleri. Zirvedeyken de olduğu gibiydi, dibi gördüğünde de. Kolundaki Ernesto Che Guevara dövmesi kadar Fidel Castro ile kurduğu ilişki de sahiciydi. Onu sevenler büyüleyen çalımlarını, bardağa çay koyar gibi rahat atışına tutkundu.

Aslında hep bildiği gibi yaşadı

10un gibi sahiciydi gözyaşları

Kokain kullanıp çöktüğünde çocuk gibi ağlarken de kurtulmaya çalışırken de doğaldı. Savaştı ve kazandı. Bir yandan da kendisi de dahil olmak üzere kimseyi ciddiye almayacak kadar bu hayatı umursamayan bir adamdı. Bildiği gibi yaşadı. Arkasından dökülen gözyaşları işte tam da bu yüzden 10’un gibi sahiciydi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder