Cem Kerpiççiler Babasına verdiği sözü tutuyor
HABERİ PAYLAŞ

Babasına verdiği sözü tutuyor

19 Ağustos 1994’te Bursa Osmangazi’de doğdu. Amatörde futbol oynayan babasının maçlarını izleyerek büyüdü. Mahallede her fırsatta topun peşinde koşuyor ve arkadaşlarıyla saatlerce maç yapıyordu. Babasının ‘aşk’ı onun da bir numarası olmuştu.

9 yaşında babasını kaybeden Mert Hakan Yandaş, 2006’dan 2010’a kadar Bursa Güven takımında top koşturdu. Babasının ölümünün ardından kafasının dağılması için yazdırdıkları takım, Mert Hakan Yandaş’ın hikayesinin yönünü belirliyordu.

***

Oyak Renault, Altınordu, Tire 1922, Menemen Belediyesi ve son olarak Sivasspor’da forma giyen Mert Hakan Yandaş bu sezonun transfer gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Attığı goller, verdiği paslar, hırsı, dinamizmi ile dikkat çeken 25 yaşındaki Mert’in duygusal bir yapısı var.

Haberin Devamı

Kimi zaman duygularına yenik düştüğünü söyleyen anlık patlamalar yaşayıp ani kararlar alan Mert bu tavırlarının kendisine zarar verdiğini düşünüyor.

***

En büyük hayalinin A Milli Futbol Takımı’nda oynamak olduğunu söyleyen Mert, futbolcu olarak babasına verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyor aslında. Kıymetli bir ekip ve organizasyon içinde çok daha fazla gelişme ihtimali olan Mert Hakan Yandaş’a mutlaka ‘arkasında bir duvar’ olduğunu hissettirmeliler.

Not: TFF’nin Tamsaha Dergisi’nin 186. Sayısı’nda Mert Hakan Yandaş ile yapılmış röportajı okumanızı öneririm.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder