Cem Kerpiççiler Berke Özer'e kazağı giydirin
HABERİ PAYLAŞ

Berke Özer'e kazağı giydirin

FORMAYI İSMAİL KARTAL VERDİ

Fenerbahçe'nin Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada harika bir performans gösteren kaleci Altay Bayındır 20 yaşında. Sezona Johannes Hopf ve Korcan Çelikay’ın arkasında üçüncü kaleci olarak başlayan Altay Bayındır'a, Hopf’un parmağının kırılması, Korcan’ın formsuzluğundan dolayı 14. Haftada formayı teslim eden isim ise İsmail Kartal.

GİDECEĞİ YOL UZUN

Ümit Milli Takım’da da forma giyen Altay Bayındır, A Milli Takım kalesini korumayı hedeflerken, Avrupa kulüplerine gidebilmek için daha da çok çalışmayı kafasına koymuş. Bursaspor altyapısından yetişip, Süper Lig’in ikinci yarısındaki istatistiklere göre en fazla kurtarış yapan kaleci konumunda olan Altay Bayındır'ın önünde daha gideceği çok yol var.

Haberin Devamı

Berke Özere kazağı giydirin

BEREKETLİ TOPRAKLAR ÜZERİNDE

Burada mesele şu ki Altay Bayındır bize bu memlekette iyi oyuncular yetiştiğini bir kez daha kanıtladı. Trabzonspor'un 23 yaşındaki kalecisi Uğurcan Çakır gibi Beşiktaş'ta müthiş bir performans sergileyen Dorukhan Toköz'ün yaptığı gibi... Yani bu bereketli topraklar üzerinde geleceği planlayarak, sisteme inanarak çok çalışırsak başarabiliriz. Başka çaremiz de yok aslında... Fakat bu oyuncuları yetiştiren kulüplere de oynama fırsatı veren kulüpler kadar değer verilmeli. Bursa Vakıfköy, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Altınordu gibi kulüpler mühim işlere imza atıyor.

BİR PLANINIZ OLSUN

Fenerbahçe tarihinin en zor dönemlerinden birini geçirirken sezon başında Altınordu'dan transfer ettiği 18 yaşındaki Berke Özer kaleci kazağını üzerine geçireceği günleri iple çekiyor. Fenerbahçe geleceği kazanmak için Berke Özer'i kazanmak zorunda. Harun Tekin'in formsuzluğu ortada, Volkan Demirel'in sezon sonu durumu muğlak iken Galatasaray maçının ardından Berke'ye kaleyi teslim etmek radikal bir karar gibi gözükebilir. Kupa maçlarının tümünde sahaya Berke çıksaydı mesela bu fikri daha kolay hayata geçirebilirlerdi. Eğer oynatmayı düşünmüyorsanız Barış Alıcı gibi kiralayın Berke Özer'i... Bir planınız olsun ve arkasında durun tüm mesele bu... Umarım gelecek sezon için planlamada Berke Özer'e dair bir kararınız vardır.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder