Cem Kerpiççiler Derbinin kaderini ilk 20 dakika belirler
HABERİ PAYLAŞ

Derbinin kaderini ilk 20 dakika belirler

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın derbide ilk 20 dakikalık zaman diliminde takımını oynatacağı oyun maçın kaderini belirleyecek.

Fenerbahçe eğer ilk 20 dakikada Beşiktaş'a sürpriz baskınla pres yapmaz ve oyunu kendi sahasında kabullenirse Beşiktaş mutlaka büyük avantaj sağlar. Maçın başında Beşiktaş'ın akın akın gelmesi muhtemel akınlarını önlemek için Ersun Yanal takımını öne çıkardığı takdirde Fenerbahçe maça ortak olabilir. Elbette bu tür bir baskı ve oyunu rakibin alanına yıkmak 90 dakika boyunca sürdürülebilecek bir format değil.

Haberin Devamı

Beşiktaş'a sürpriz baskının ardından kademeli olarak Fenerbahçe geri çekilip orta sahada hakimiyeti ele geçirmek için mücadele edebilir. İlk yarıya berabere girildiğinde başka başka planlar masanın üstüne konabilir.

Maçın 5. dakikasında yenilen bir golle 35. dakikada yenilen bir gol hikayenin gidişatını iki farklı yöne götürülebilir. Çok pozisyonlu bir maç olacağını tahmin ederken her iki takımdan da kırmızı kart gören oyuncuların olabileceğini düşünüyorum. Hikayenin kaderini Ersun Yanal'ın ilk 20 dakikadaki tercihi belirleyecek sonrasını hep beraber izleyeceğiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder