Cem Kerpiççiler Fenerbahçe iletişimde sınıfta kaldı
HABERİ PAYLAŞ

Fenerbahçe iletişimde sınıfta kaldı

Her meselenin bir çözüm yolu vardır. Yaşanan her ne olursa olsun Fenerbahçe'ye 17 yıl hizmet vermiş, her koşulda armasının arkasında durmuş bir ismi Volkan Demirel'i gözleri dolup sesi titreyerek basın toplantısında özür diletecek noktaya sürüklemek asla ve asla bir iletişim biçimi olamaz.

Böyle bir tablonun Fenerbahçe'de kimseye faydası olmaz. Fenerbahçe'nin sembol isimlerinden biri hatalı davranmış olabilir. Fakat bu sorun asla bu biçimde çözülmez. Fenerbahçe'de eskiden de iletişim boyutunda sorunlar vardı. Ali Koç'un başkanlığının ardından tüm problemlerin bir anda yok olup anında harika bir tablo ortaya çıkacağını düşünenler yanıldı. Böyle bir durum imkansızdı. Fakat 4 futbolcunun kadro dışı bırakılmasından, affediliş, medya bilgilendirme konusuna kadar yaşanan süreci Fenerbahçe yönetemedi.

Haberin Devamı

Uzun yıllar boyunca Fenerbahçe kaptanı olarak görev yapan Volkan Demirel'in boğazında düğümlenen sözcüklerle yaptığı özür konuşması kime ne kazandırdı? Kulüp iletişimcileri bu soru üzerinde oturup uzun uzun düşünmeli...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder