Yazarlar Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolu Trabzon’dan geçiyor
HABERİ PAYLAŞ

Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolu Trabzon’dan geçiyor

Fenerbahçe’de sürekli değişen teknik direktör ve oyuncu grubuyla değişmeyen bir hikaye yaşanıyor. O da istenen başarıya yani şampiyonluğa ulaşamamak. Bu hikâyenin değişmesinin yalnızca bir teknik direktör değişikliği ile olacağına inananlara gelecek yıl da tablonun değişmeyebileceğini söylemek gerek. Mesele sürekli değişiklik yapmak değil ve böyle yol alınamayacağı ortada.

İnşa sezonuna sabredilmeli

Mesele oyuna bakış açısının değişmesi. İnşa sezonuna saygıyı, yapılanmanın önemini, tuğla tuğla bir hikâyeyi örmeyi taraftara dokunarak doğru iletişim yöntemleriyle anlatmak elzem. Bir sportif direktör ve onun seçeceği teknik direktör ile gelecek yapılanmasına sabredip fırsat vermek büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Uzakta aramaya gerek yok

Bu sene istediği başarıyı yakalayan Trabzonspor’un Abdullah Avcı ile yaşadığı serüven en yakın örnek olarak önümüzde duruyor. Çok uzaklarda aramaya gerek yok. Yarım sezonda başlayan inşa süreci, sabır, neredeyse hangi oyuncunun deplasmanda ne yiyeceğine kadar belli olan bir plan dahilinde yürüyen bir ekip Fenerbahçe’nin nasıl bir yol haritası hazırlaması gerektiğini ortaya koyuyor. Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolu aslında Trabzon’dan geçiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder