Cem Kerpiççiler Kaybederken kazanmak
HABERİ PAYLAŞ

Kaybederken kazanmak

Trabzonspor bu sene şampiyonluğu son virajda kaybederken yeni sezon için attığı adımlarla ‘kaybederken kazanan’ bir kimliğe sahip olacak gibi gözüküyor. Kulüp transfer ettiği Norveçli orta saha Anders Trondsen (25), Ekvadorlu forvet Stiven Plaza (21), geçen yıl alıp kiralık olarak verdiği Feyenoord’dan geri dönen Portekizli stoper Edgar IÈ (26) ve Brezilyalı sol bek Marlon Xavier (23) ile başka türlü bir transfer stratejisi geliştirilebileceğini ortaya koyuyor.

***

Jübile zamanına çok kısa süre kalan, rakiplerinde oynamış, sadece günü kazanma odaklı transfer anlayışı yerine, dünyanın başka coğrafyalarına bakma cesareti gösteren, ezber bozan, oyuncunun gelecekteki satışını hesaplayan, elindeki oyuncuyu kaybedebileceğini düşünüp alternatifini hazırlayan bir anlayış ile yola devam ediyor Trabzonspor.

Haberin Devamı

***

Geçen yıl son dönemde saha içinde istediği sonuçları alamayınca saha dışında da zorlu virajda süreci iyi yönetemeyen kulüp yetkilileri, başarılı bir transfer stratejisi ile yeni sezonlarda şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olacak. Ekonomik açıdan doğru hamleler yapan, altyapıdan çıkardığı yeteneklerle örnek olan, farklı transfer stratejisi ile rakiplerinden ayrılan Trabzonspor doğru yolda ilerleyen bir örnek olarak karşımızda duruyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder