Cem Kerpiççiler Mesajla motive olma lüksünüz yok!
HABERİ PAYLAŞ

Mesajla motive olma lüksünüz yok!

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir karşısında Fenerbahçe'nin galibiyet golünü atan Ozan Tufan'ın maçın ardından kurduğu cümleler Fenerbahçeli taraftarların hoşuna gidecek bir hikâyeydi: “Gole ilişkin şöyle bir anı paylaşmak istiyorum, dün geceye ilişkin. Uyuyordum ancak bir mesaj geldi. Volkan Demirel ağabey yan odadan mesaj attı. Bana; ‘yarın golün var, hadi uyu’ dedi. Bugün de sabahtan bu yana bana ‘golün var’ diyordu. Ben de golümü attım. Güzel anı oldu. En önemlisi de 3 puan kazandık ve sevindiren şey; Fenerbahçe’nin üst sıralardan düşmemesi oldu.”

Evet Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel'in oyuncu arkadaşını bu şekilde motive etmesi olumlu fakat o formayı giyen bu seviyeye çıkmış hiçbir oyuncunun motive olması için böle bir mesaja ihtiyacı yok. Kayserispor ile 3-3, Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 ve Adanaspor ile 2-2 berabere kalıp, ligde kalma mücadelesi veren takımlara 6 puan kaptıran Fenerbahçe bu maçlara final havasında çıksa puan tablosundaki yeri burası mı olurdu acaba?

Fenerbahçe kalan son 16 haftada oynayacağı her maça en az dünkü Medipol Başakşehir maçı kadar motive olmalı. Böyle mücadele etmeli ve sahada basmadık yer bırakmamalı. Eğer bu şekilde mücadele ederse başarılı olmaması için ortada hiçbir neden yok.

Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik direktörü Dick Advocaat kulübe geldikten kısa bir süre sonra sorunu teşhis etmiş ve çözümü için bir oyun aklına ihtiyacı olduğunu söylemişti. Orta sahada oyunu yönlendirebilecek bir 10 numara eksiğini kapatmak için yönetim çaba harcıyor. Yalnızca Jeremain Lens üzerine kurulu bir düzenin sonuç getirmeyeceği ortada.

Fakat şu an kadroda olan tüm oyuncuların neler yapabildiğini Manchester United, Galatasaray, Feyenoord maçlarında gördük. Mücadele eden, sahada sonuna kadar savaşan, kaybetmeyi kabul etmeyen bir oyuncu grubu olduğu takdirde taraftarın da maçlara gitmeye daha fazla özen göstereceğine inanıyorum. Fenerbahçe formasını giyen oyuncuların motive olmak için mesaj bekleme gibi bir lüksü yok...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder