Cem Kerpiççiler O bıçak hepimizi öldürdü aslında!
HABERİ PAYLAŞ

O bıçak hepimizi öldürdü aslında!

Haberin Devamı

Daha nice kupalar görecekti!

Elim gitmedi işte yazamadım ki; şimdi de yazarken zorlanıyorum. 19 yaşındaydı o. Daha nice galibiyetler, kupalar, şampiyonluklar görecekti. Nice mağlubiyetler, nice hüzünler; nice son maçta kaçırılan şampiyonluklar... Askere gidecek, evlenecek çoluk çocuğa karışıp sevdasını evlatlarına bırakacaktı. Olmadı, evine dönerken metrobüs durağında bıçaklanarak öldürüldü Burak Yıldırım. Katili üzerinde Galatasaray forması bulunan Yusuf Ortak'tı.

Kocaman bir liste yapmalıyız!

Yusuf suçunu itiraf etmişti. Fakat tek suçlu Yusuf değildi elbette. Taraftarı galeyana getiren demeçler vermekten imtina etmeyen yöneticiler, sporu savaş haline sokan ve sürekli gerilim pompalayan medya, futbolu yalnızca ve yalnızca para kazanma alanı görüp, yeşil sahalardaki gerginlikten beslenenler. Kocaman bir liste yapmalı ve bu ölüme neden olan olayları gözden geçirip kararlar almak zorundayız.

Daha çok acılar çekeriz

Bu bir milat olmadığı takdirde daha çok acılar çekeceğiz. Sahanın içindeki futbolcular, yöneticiler, medya, federasyon, taraftar dernekleri. Hiç kimse "Benim bu cinayette dahlim yok" diyerek geri çekilemez ve çekilmemeli. Yoksa yaşanacakları tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Bu zamana kadar üstüne gidilmediği için geldiğimiz nokta ortada. Bu olayda tek bir katil yok tek bir maktul de. Katiller de maktuller de ortada! Futbolcular "Ben küfür etmedim", "O beni tahrik etti" diye kendilerini savunadursun daha.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder