Cem Kerpiççiler Oyun sizinle güzel
HABERİ PAYLAŞ

Oyun sizinle güzel

Batuhan Kör 19, Ali Akman 18, Burak Kapacak 21, Çağatay Yılmaz 20, Emirhan Aydoğan 23, İsmail Çokçalış 20, Ataberk Dadakdeniz 21, Onur Atasayar 25, Ramazan Keskin 21, Kerem Şen 18, İsmail Can Çavuşluk 24, Eren Güler 17, Ozan Koç 19, Özer Hurmacı 34, Cüneyt Köz 28, Burak Altıparmak 30 yaşında. Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki dosyaları nedeniyle transfer tahtasını açtıramadan TFF 1. Lig’de altyapıdan gelen oyuncularıyla yola devam eden Bursaspor 22.5 yaş ortalamasına sahip kadrosuyla örnek bir mücadele veriyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Mustafa Er ve ekibinin sahaya sürdüğü gençler oynamaktan zevk alıyor. Yüzleri gülen, son ana kadar vazgeçmeyen pırıltılı gözlerle sahada mücadele eden gençleri izlemek oyunu seven tüm futbolseverleri de mutlu ediyor.

***

Bereketli topraklar üzerindeyiz. Ülkede ekol sayılabilecek ‘Vakıfköy’e sahipken özkaynak düzenine yüz vermeyip kulüplerimizi kaldıramayacakları borç bataklarına sürüklüyoruz. Oysa gençlerimiz forma şansı bulduğunda bize neler yapabileceklerini gayet iyi gösteriyorlar.

Ve altyapılarda birçok çocuğumuzun da hayal kurmasını ve oyuna gönülden bağlanmasını sağlıyorlar. Başka bir mümküne selam çakan ve oyuna şevkle tutunan ekibe emeği geçen herkese teşekkürler. Transfer tahtası açıldığında umarım bu yetenekli gençler yine forma şansı bulur. Asıl mesele de işte tam bu aslında.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder