Cem Kerpiççiler Plan yoksa başarı imkansız!
HABERİ PAYLAŞ

Plan yoksa başarı imkansız!

Sinirlerine hakim olabilecek mi?

Geçen yıl gönderdiğin Emre Belözoğlu ile Reto Ziegler'i transfer etmek için uğraşıyorsan, ne yaptığını kesinlikle bilmiyorsun demektir! Eğer bu futbolcuların faydalı olduğunu düşünüyorsanız, acaba hangi nedenle gönderdiniz? Mesela Emre Belözoğlu İspanya'da kaldığı dönemde "Nasıl sinirinize hakim olursunuz?" adlı bir kursa mı katıldı? Bundan sonra soyunma odasında arkadaşlarının kafasına pet şişe atmayacağının garantisini kim verebilir?

Türk futbolunun geleceği kimin umurunda?

Haberin Devamı

Yalnızca Fenerbahçe için geçerli değil elbette bu kaos ve plansızlık. 1 yıl önce getirildiği Türkiye Futbol Federasyonu Gelişim Direktörlüğü görevinden istifa ederek Trabzonspor'un başına geçmeyi uygun gören Tolunay Kafkas'a ne demeli? Hadi Tolunay Kafkas, kendisine gelen teklifi kabul etti peki Türk Futbol Federasyonu onu o göreve getirirken hiç mi gelecek planları ile ilgili fikirlerini sormadı mı? Bu görevden ayrılmak bu kadar mı kolay? Türk futbolunun geleceği ile ilgili karar ve yapılanma çalışmalarında bulunurken!

Yeni Galacticos Galatasaray

Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan Türk oyuncu olan Burak Yılmaz ile iyi bir form tutturan Umut Bulut elinizdeyken Wesley Sneijder ile Didier Drogba'yı transfer etmenin nasıl bir planlama olduğunu da gelecek günlerde çok daha fazla konuşacağız. Türkiye'nin 'Galacticos'u olma yolunda büyük hızla ilerleyen Galatasaray'ın transferleri bir an olsun Ricardo Quaresma, Guti Hernandez ve Simao Sabrosa transferlerini anımsatmıyor mu?










Sıradaki haber yükleniyor...
holder