Cem Kerpiççiler Rangnick, Milan’a Nagelsmann’ı mı götürecek?
HABERİ PAYLAŞ

Rangnick, Milan’a Nagelsmann’ı mı götürecek?

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Leipzig'in sportif direktörü Ralf Rangnick’in İtalya'nın Milan Kulübü ile görüştüğü iddiaları ortaya atılmıştı. 61 yaşındaki Ralf Rangnick, "Milan Kulübü, teknik direktörlük göreviyle ilgilenip ilgilenmediğimi sordu. Onlara menajerimle konuşmalarını söyledim ve bir görüşme gerçekleşti" diyerek iddiaları kabul etmişti.

Ralf Rangnick, "Salgından sonra görüşmeler durdu. Çünkü İtalya futbolu ve Milan için sezonun devam edip etmeyeceği, maçlar devam ederse ne zaman ve nerede oynanacağı gibi daha önemli problemler oluştu" diyerek süreci özetlemişti. İtalya’da futbola dönüş planları yapılıp, kulüplerin takım idmanlarına başlama haberleriyle birlikte gözler Ralf Rangnick ile Milan arasındaki gelişmelere çevrildi.

Haberin Devamı

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Ralf Ragnick’in Milan’a yanında RB Leipzig’in 32 yaşındaki başarılı teknik direktörü Julian Nagelsmann’ı da götürmesi ihtimali senaryolar arasında yer alıyor. Ralf Ragnick’in sportif direktör konumunda transferler, oyun sistemi ve büyük fotoğrafla ilgilenirken sahada takımı yönetecek teknik direktörün Julian Nagelsmann olabileceği iddia ediliyor. Julian Nagelsmann, 2019-2020 sezonundan itibaren RB Leipzig ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder