Yazarlar Sadece Jesus yetmez
HABERİ PAYLAŞ

Sadece Jesus yetmez

3 farklı ülkede 4’ü lig şampiyonluğu olmak üzere 19 majör kupa kazanan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, bu sezon Fenerbahçe’nin hocası olarak görev yapacak. Çıktığı 834 resmi maçta 2.04’lük puan ortalaması yakalayan Jorge Jesus’un açıklanmasıyla birlikte camiada sevinç rüzgarları esmeye başladı.

ERKEN SEVİNÇ HÜSRANI

Bu zamana kadar ülkemize gelen birçok dünyaca ünlü teknik direktörden istenilen sonucu alamadığımızı düşündüğümüzde bu erken sevinç modelinin yalnızca Fenerbahçe değil ülkede hiçbir takıma yaramadığı ortada. Jorge Jesus’un istediği oyuncuların transfer edilip sezon kampına yetiştirilmesi büyük önem taşıyor. Yönetimin ve taraftarın inşa dönemine saygı duyup alınabilecek kötü sonuçların ardından tablo ne olursa olsun Jesus ve oyuncu grubunu desteklemeye devam etmesi gerekiyor. Ülkenin zorlu futbol ikliminde, Jesus ve oyuncuların Samandıra’da yalnızca saha içini düşünecekleri bir atmosfer oluşturmak elzem.

Haberin Devamı

HAZIR MIYIZ ACABA?

Lig başlamadan şampiyon ilan edip üç yenilginin ardından yerden yere vurmaktan vazgeçmeyip, çok çalışmadıkça ve saha içine çok zaman harcamadıkça Fenerbahçe’ye Jorge Jesus da gelse hikaye değişmeyecek. Bu alışkanlıklarımızı değiştirirsek, Jesus’un ‘Hazır mıyız?’ soruna ‘Hazırız’ cevabını verebiliriz ancak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder