Cem Kerpiççiler Şaşırtan veda
HABERİ PAYLAŞ

Şaşırtan veda

Geldiklerinde binlerce kişi havalimanında karşılayıp, atkıyı boynuna takmaya çalışırken birbirimizi ezdiğimiz, "Bu nasıl karşılama. Ben neymişim ya?" sorusunu sordurduğumuz da onlar, bavulu ile tek başına uçak bekleyen, kimsenin veda bile etmediği, emekleri için bir teşekkürü bile çok gördüğümüz de onlar.

Kim tahmin ederdi?
Memleketin futbol gündemi arasında yeteri kadar ilgi görmeyen pek de örneği görülmeyen bir veda yaşandı Fenerbahçe'de. Ersun Yanal'ın gönderilişinin ardından bu tür bir vedayı açık söylemek gerekiyorsa beklemek hiç de mantıklı değildi.

Sahada vedalaştı
Cristian ve Yobo'ya, Fenerbahçe Kulübü'ne hizmetlerinden dolayı başkan Aziz Yıldırım tarafından plaket verildi. Çocuklarıyla birlikte bütün stadı turlayan iki futbolcu, çok sayıda taraftarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve imza dağıttı. Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ile Asbaşkanlardan Nihat Özbağı da Yobo ve Cristian ’la saha içinde vedalaştı. Yabancı sınırlaması sebebiyle sözleşmelerini feshettiği Joseph Yobo ve Cristan Baroni'nin alkışlarla uğurlanması ile birlikte temiz bir sayfa açılabilir. Bu veda tüm kulüplere de örnek olabilir aslında.

Haberin Devamı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder