Cem Kerpiççiler Selahattin Baki’nin özeleştirisi değişimin habercisi
HABERİ PAYLAŞ

Selahattin Baki’nin özeleştirisi değişimin habercisi

Bu coğrafyada 'özeleştiri' genelde zayıflık olarak görüldüğünden pek nadir karşımıza çıkar. Oysa yaptığımız hatalardan ders alıp ilerlemezsek hikayemiz gelecekte, geçmiştekinden pek farklı olmaz. 'Fenerbahçe büyüktür' sloganına sarılıp olur olmaz her yerde bu argüman ile eleştiri yağmurundan korunmak yerine, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki gerçekçi bir yorumla önemli bir farklılık yaratmış.

A takımla alakalı son 2 yıldır hatalar yapıldı. Bunları üzerimize alıyoruz. Ders çıkartarak, çok daha sakin ve ince eleyip sık dokuyarak adımlar atıyoruz. Bu adımların ne olduğu hem başkanımız hem de yönetim kurulu tarafından sezon sonunda tek tek açıklanacaktır.

Haberin Devamı

Selahattin Baki'nin açıklamaları çok mühim ve bu sözleri Fenerbahçe'de bir değişimin habercisi olarak yorumlamak mümkün.

Selahattin Baki’nin özeleştirisi değişimin habercisi

Fakat bu kadar karmaşanın içinde bu cümleler daha erken kurulabilir ve yol haritasına dair, hangi kararı neden aldıklarına ilişkin daha doyurucu açıklamalar yapılabilirdi. Dijital çağda başarılı olabilmek için ilk hamle bürokratik iletişim tarzından vazgeçmek olmalı. Aldığınız kararları 'bilgilendirme' formatından çıkarıp daha anlaşılır bir şekilde yaparsanız hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder