Cem Kerpiççiler ''Yüksek'' başlangıç
HABERİ PAYLAŞ

''Yüksek'' başlangıç

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu‘nun “1999 doğumlu oyuncular arasında İsmail en yeteneklisi. Trabzonspor’a aldırmak için uğraş veriyorduk. Ama devreye Emre Belözoğlu girdi ve transferi bitirdi” cümleleriyle yorumladığı İsmail Yüksek, Fenerbahçe’nin hazırlık döneminde en göze batan oyuncu olarak kayıtlara geçti.

JESUS 6 NUMARA OYNATTI

İki yıl önce Gölcükspor’dan transfer edilen 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev alan ve her iki ayağını kullanabilen İsmail Yüksek’e Jorge Jesus 6 numara olarak görev verdi. Neredeyse oynanan tüm hazırlık maçlarında görev yapan İsmail Yüksek, stoperlerin arasına girip oyun başlatma görevini başarıyla yerine getirdi. Rakip ataklarını tehlikeye dönüşmeden başarılı hamlelerle kesen İsmail Yüksek, attığı ters toplar ve kimi zaman çektiği sert şutlarla beğeni kazandı.

Haberin Devamı

PLANDA YERİ VAR

Jorge Jesus’un sürekli uyardığı ve üzerinde durduğu oyuncuların başında gelen İsmail Yüksek’in Willian Arao’nun transferine rağmen hocasının kafasındaki planlarda mutlaka yer alacağını düşünüyorum. Bu başarılı çıkışın ardından İsmail Yüksek daha fazla çalışıp, Jesus’un isteklerini daha fazla yerine getirmeye çalıştıkça geleceği daha parlak olacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder