Coşkun Türk Atar mısın Alex'i!
HABERİ PAYLAŞ

Atar mısın Alex'i!

Haberin Devamı

Fenerbahçe, geçen sezona göre gücünü bir hayli kaybetmiş olan Karabükspor karşısına mutlak galibiyet hatta bol gol parolasıyla çıkmıştı. Ancak Samandıra’daki hesap Şükrü Saracoğlu Stadı’na uymadı. Maç başladı, ilk 5 dakikada net pozisyonları bulan takım Karabükspor oldu. Bunlardan birinde Volkan net bir pozisyonda gole izin vermedi.

[[HAFTAYA]]

Bir de 6. dakikada Alex kırmızı kart görünce (Hakem Aytekin Durmaz, duraksamadan kırmızı kartını çıkardı. En azından Alex gibi bir futbolcunun rakibini yaralamaya yönelik bir dirsek atmayacağını düşünebilirdi) Fener şimdi ne yapacak diye düşünenler hiç beklemedikleri bir takım! gördüler. “Sen misin Alex’i atan!” der gibi Karabükspor’un üzerine ilk yarıda kabus gibi çöktüler.

Sağlı sollu ataklar, araya atılan paslar golün habercisiydi. Müthiş oynayan Mehmet Topuz önderliğinde sahanın tek hakimi Fenerbahçe oldu. Bienvenu öyle bir gol kaçırdı ki bir dakika sonra fileleri havalandırdığı pozisyondan daha kolaydı. Sonrasında Mehmet Topuz’un direkten dönen topu Fener adına büyük şanssızlıktı. İkinci 45 dakikada aynı tempo devam eder mi düşünenler kendi yarı sahasına çekilmiş bir Fenerbahçe buldu.

Çünkü futbolcu psikolojisi devreye girmişti. Skor üstünlüğünü koruma ve bir kişi eksik kalmanın getirdiği gerginlik Sarı-Lacivertli futbolcuları geride top çevirmeye yöneltti. Böyle olunca da Karabükspor baskı kurdu. Gelişen etkili ataklarda Karabük’e, Volkan geçit vermedi. Son saniyeye kadar müthiş heyecana sahne olan mücadeleden Fenerbahçe galip ayrılmayı başardı. Bu maç gösterdi ki; Sarı-Lacivertliler haksızlıklar karşısında kenetlendiği zaman hiçbir kuvvet bu gücün karşısında duramaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder