Coşkun Türk Azizsilin zamanı
HABERİ PAYLAŞ

Azizsilin zamanı

Fenerbahçe’de işler kötüye gittiğinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım devreye girip takımı toparlıyor. Artık bu kamuoyunda “Azizsilin” olarak biliniyor. En son “Azizsilin” Eskişehir’de 2-1 kaybedilen maçtan sonraydı. O “Azizsilin” daha çok hakemlere yönelikti. Dün geceden sonra da yeni bir “Azizsilin” dönemi gelmiştir. Kimlere mi? Sonuncusu hakemlereydi yenisi de öyle başlamalı. Hakem Bülent Yıldırım müthiş tempoda ve çok zevkli maçta “ince ince kıyımlar” yaptı. Bilica’nın ceza sahası içindeki hareketine çift vuruş vermesini acaba açıklayabilir mi? (Bu vuruş sonunda Bursa’nın 2’nci golü geldi) İki futbolcu aynı anda yükselen topa ayaklarını kaldırıyor.

Haberin Devamı

Bilica ne rakibinin başına ne de vücuduna doğru bir hareket yapıyor. Kaleci İvankov’un en az 15 metre ilerden faul atışını yapmasına haklı olarak sinirlenen Alex’e sarı kart veren hakemin iyi niyetinden şüphelenilir. Bunun yerine atışı doğru yerden kullandıramaz mıydı? Ve “Azizsilin” Daum ile devam etmeli. Öyle ne yaptığını bilmez halde ki tribünlerin “Semih” tezahüratlarında arkasına dönüp taraftarlarla tartışacak duruma gelmiş. Takım son maçlarda çok kolay gol yiyor buna çare bulabilmiş değil. Son “Azizsilin” de tabii ki futbolculara olmalı. Savunma bir an önce toparlanmalı. Bu halleriyle Lille karşısında daha beter duruma düşerler. Güiza mı? Ona hiçbir silin fayda etmez.

Önce Kulak-Burun- Boğaz doktoruna sonra psikoloğa gitmeli. Neden mi? Bunun için Denizli’ye tv’den teşhis koyan Prof. Dr. Melih Us olmaya gerek yok. Çünkü eminim Güiza’nın kulakları son haftalarda fena çınlıyor. Dün gece kaçırdığı net fırsattan sonra çın çın çınlamıştır. Bu sorunu hallettikten sonra da bir psikoloğa gidip “Gol atamama kompleksi”nden kurtulmalı. Oyundan alındıktan sonra yedek kulübesinde gözyaşlarına hakim olamaması nasıl bir psikolojik çöküntü içinde olduğunu gösteriyor. Ne diyelim, Allah bir an önce şifasını versin hem o hem de Fener taraftarları kahrolmaktan kurtulsun. Ve son olarak dün gece müthiş oynayan Alex ile, 2-0 yenik durumdan maçı 3-2 kazanan Bursa’ya da alkışlarımızı gönderelim.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder