Coşkun Türk Daum 100 şınav çeksin
HABERİ PAYLAŞ

Daum 100 şınav çeksin

En iyi 11’le sahaya çıkacağız... Bu sözü Daum maçtan bir gün önceki basın toplantısında söyledi. Sion karşısındaki en iyi 11’de Carlos, Emre, Bilica ve Güiza yoktu. Aynı toplantıda Carlos’u oynatmayacağını söylemişti Daum ama Emre ve Güiza’yı yanında oturtmasını anlayamadık doğrusu. Rotasyon modasına o da uydu demek. Ama en kritik bölgelerdeki futbolcuları yedek bırakmak hem Daum’a hem stattaki hem de ekranları başındaki Fener taraftarına az da olsa sıkıntı yaşattı.

Sion 2-1 öne geçtiğinde Daum’un yüzündeki ifade ne kadar sıkıntı çektiğinin açık göstergesiydi. Hakemin biraz da zorlamayla verdiği penaltı sonrası dengeyi sağladı da Fener bu sıkıntı ortadan kalktı. Takımın kritik bölgelerindeki değişiklikler nedeniyle savunma ve orta alanda problemler yaşandı. Bir yüksek top sonunda yenilen gol savunmada adam paylaşımının iyi yapılamamasından kaynaklandı. Orta sahada yapılan top kayıplarının nedeni de buydu. İlk maçtan sonra Fener bu takımdan bir gol yese bile ayıp olur demiştim. Dün 2 gol birden yedi ve ayıbını 2’ye katladı. Bakmayın Daum’un Sion’u gözünde büyüttüğüne. Eğer Sion’dan korkuyorsan grup maçlarında ne yapacaksın? “İlk hedefimiz Süper Lig’de şampiyonluk” sözü taraftara itici geliyor sevgili Daum, bunu bilesin. Sion’dan hem de Kadıköy’de 2 gol yiyen ve berabere kalan takımda sorun var demektir.

Haberin Devamı

Son olarak antrenör Roland Koch’tan bir ricam olacak. Takım gol yerse ilk antrenmanda ceza olarak 20 şınav çektiriyordun. Dün 2 gol yedi karşılığı 40 şınav oluyor, ama ikiye katlayıp 80 yap şu cezayı. Hatta en büyük sorumlu Daum da 100 şınav çeksin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder