Coşkun Türk Daum'un hediyesi
HABERİ PAYLAŞ

Daum'un hediyesi

Bir maç kaybedildi ya hemen teknik direktöre sallamaya başladılar diye düşünmeyin... Nasıl ki Gençlerbirliği maçından sonra “Daum maça çok iyi motive olmuş. Hem sahaya sürdüğü kadro hem oyuncu değişiklikleri hem mağlubiyeti bulunmayan Gençlerbirliği’ni durdurması dört dörtlüktü” diye yorum yapıyorsam, bu maçı da hediye ettiğini söyleyebilirim. Gelelim bu düşüncemin nedenlerine. Daum daha hafta içinde “İlk yarının en kritik maçını oynayacağız” diyerek kendini ve futbolcuları strese soktu. Alex, Güiza ve Lugano’nun yokluğunda Gaziantep’ten korktu. Şimdi sağlam kafayla bir düşünsün, Gençlerbirliği mi daha iyi takım yoksa Gaziantep mi?

Haberin Devamı

Ayrıca Semih’in golüyle o çok korktuğu Gaziantep’te öne geçti Daum’un takımı. İkinci yarıda Daum yerinde müdahaleler yapabilse fark da artabilirdi. 65’ten sonra düşmeye başlayan Fener’i canlandırması gerekirken o oyun olarak öldürdü. Gökhan Gönül’ü neden oyundan aldı anlayabilmiş değilim. Onun yerine oyuna giren Bekir maçı bir izlesin. O kadar kısa oynadığı bölümde neredeyse yaptığı bütün müdahaleler takımını zor durumda bıraktı. Son dakikada ceza sahası önünde yaptığı faul ve bunun sonucunda gelen gol yaptıklarının üzerine tüy dikti.

Volkan, kalesinde Carlos’un savunmada yaptığı hatalar nedeniyle çıldırıyor. Ama Daum ısrarla aklı bir Brezilya’da bir Arjantin’de çok az da Türkiye’de olan Carlos’u oyunda tutup, dünün en iyi isimlerinden Vederson’u çıkartıyor. Sahada gezinen Kazım kontenjandan oynamaya devam ediyor. Fener’in gelecekte en etkili ismi olması beklenen Özer ise 89’da dalga geçer gibi oyuna sürülüyor. Sonuç: Fener korkak Daum yüzünden rekoru geliştirmesi beklenirken ilk yenilgisini alıyor. Maç içindeki güzellikleri de görmezden gelmeyelim. Cesar’ın attığı iki golde de yaptığı vuruşlar şapka çıkartılacak cinstendi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder