Coşkun Türk Fener istediğini aldı!
HABERİ PAYLAŞ

Fener istediğini aldı!

Haberin Devamı

Gençlerbirliği karşısına çıkan 11, Daum’un oyun sistemi ve futbolcuların saha içindeki görüntüsüyle Fenerbahçe, deplasmana 1 puan almaya gelmiş görüntüsü veriyordu. Maç başladı, bitiş düdüğü çaldı, gol atmak için, galibiyet için hırslanan kimse yok.
Futbolcuların bu oyun düşüncesi ve 90 dakika boyunca bunu istemesi sonucu Fenerbahçe, sahadan istediğini! alarak ayrıldı. Böyle oynamayı isteyen bir teknik heyet ve futbolcularla da şampiyonluk nasıl olacak çok merak ediyorum doğrusu.
“Ne şampiyonluğu, Fenerbahçe bu futbolla ilk üçe bile giremez” diyenlere de cevabım, “Şampiyonluğa ben değil sezon başında Başkan Aziz Yıldırım (Hem de üç yıl üst üste) ve teknik direktör Daum söz verdi” olur.
Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Antalyaspor maçında da kötü oynamıştı. Ancak Emre’nin müthiş hırsıyla 3 puana ulaşmıştı. Dün Alex’in yokluğunda Emre de vasatı aşamayınca oyun 0-0’a kilitlendi. Koskoca Fenerbahçe takımında buna isyan eden tek bir futbolcu yok. İşte en acı olan da bu.
Daum gol yememe korkusundan takıma el freni olursa, herkes “birisi bir şey yapsa da kazansak” diye düşünürse büyük denilen Fenerbahçe’den küçük denilen her takım dün geceki gibi puan alır.
Fenerbahçe bu 2 puan kayıpla şampiyonluğu kaybetti mi? Mesele 2 puan kaybı değil, mesele kişiliksiz futbol oynayıp, kaderine razı olmuş bir takım görüntüsü vermek. İşte bu mesele aşılamadığı sürece Fenerbahçe daha çoook puan kaybeder.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder