Deniz Onuk Kore Postası / Ağustos
HABERİ PAYLAŞ

Kore Postası / Ağustos

K-Pop

BTS Feat. Megan Thee Stallion - Butter (Remix)

Dün (27 Ağustos) BTS'in Amerikalı ünlü rapçi Megan Thee Stallion ile birlikte çıkardığı 'Butter' (Remix), uluslararası müzik endüstrisinde büyük yankı uyandırdı. Plak şirketinin bu projeyi durdurmaya çalışması üzerine Megan, geçen gunlerde ABD mahkemesine plak şirketi ve CEO'suna karşı dava açıp kazanmıştı. BTS ve Megan, 2020 yazında çıkardıkları 'Dynamite' ve 'WAP' şarkıları ile Billboard listelerinin başında yer almışlardı. Şimdi de BTS'in 9 defa Billboard Hot 100'da birinci sıraya yerleşerek yazın en viral şarkılarından biri olan Butter'ın remix'inde bir araya geldiler.

Haberin Devamı

Kore Postası / Ağustos

TXT- LO$ER=L♡VER

Mayısta çıkardıkları The Chaos Chapter: FREEZE albümünün üzerine TXT, yeni şarkıları 'LO$ER=L♡VER' ve 'The Chaos Chapter' serisinin yeni albümü 'The Chaos Chapter: FIGHT OR ESCAPE' 17 Ağustos'ta geri döndüler. Bir önceki şarkıları '0X1=LOVESONG (I Know I Love You)' ile aynı temada ilerleyen bu şarkı, grubun pop-rock-punk yolculuğunu devam ettiriyor. Kıyafetlerindeki emo stili etkisi hayranların ilgisini çekiyor. Müzik klibinde ise, dünyadan bıkmış Z jenerasyonu gençlerinin monoton hayatlarından kaçma hikayesini anlatıyorlar. Aynı albümde yer alan bir başka şarkı 'MOA Diary (Dubaddu Wari Wari) ise grubun hayranları için yazdığı tatlı bir parça.

Kore Postası / Ağustos

Red Velvet - Queendom

2019'da çıkan ikonik 'Psycho' şarkısının ardından bir sene boyunca ara veren Red Velvet, sonunda 16 Ağustos'ta çok beklenilen yeni albümleri 'Queendom' ile K-Pop sahnesine geri döndüler. Grubun 6. mini albümü olan bu albüm, Red Velvet'in çok sevilen özgün stilini yansıtan R&B parçalarla dolu. Başlık şarkısı 'Queendom', enerji dolu bir dans-pop parçası. Albümün hayran favorisi ise etkileyici koreografisi ile 'Pose' ve yavaş tempoda bir R&B şarkısı olan romantik 'Hello, Sunset'.

Kore Postası / Ağustos

Stray Kids - Thunderous

4. jenerasyon K-Pop'un öncü gruplarından Stray Kids, 'Kingdom' adlı yarışma programındaki büyük zaferlerinin ardından, güçlü ve etkileyici yeni şarkıları 'Thunderous'un yer aldığı ikinci tam albümleri 'NO EASY'yi 23 Ağustos'ta çıkardılar. Çarpıcı rapleri ve dikkat çekici koreografisi ile 'Thunderous', Stray Kids'in 'God's Menu' ve 'Back Door' şarkılarında altını çizdikleri özgün stillerini tekrar ettikleri güçlü bir parça.

Haberin Devamı

Kore Postası / Ağustos

Ten - Paint Me Naked / Low Low

NCT üyesi Ten, yeni solo şarkısı 'Paint Me Naked' ile tüm K-Pop dans severlerinin ilgisini üzerinde topladı. Pop-punk türündeki bu şarkı, akılda kalıcı nakaratı ve renkli müzik klibi ile bu yazın en zevkli K-Pop parçalarından biri. 'Paint Me Naked Challenge' ile hayranlar nakaratın koreografisini dans ederek ilgi topladılar. Yine Ten'in, WayV üyesi YangYang ile birlikte çıkardığı 'Low Low', enerjik ve renkli bir İngilizce dans şarkısı. Yaza uygun ve ferah bir şarkı arıyorsanız bu iki şarkı size göre.

Kore Postası / Ağustos

Sunmi – You Can´t Sit With Us

Ünlü soloist Sunmi, 6 Ağustos'ta çıkardığı yeni şarkısı "You Can't Sit With Us" ile K-Pop sahnesine etkileyici bir dönüş yaptı. 80'ler retro-synth müziği ile bu yılın K-Pop temasına uyan bir şarkı olan "You Can't Sit With Us"ın retro temasının yanında hareketli ve zombilerle dolu müzik videosu da ilgi çekici. Ülkenin en sevilen soloistlerinden Sunmi'nin yeni albümü 1/6'yı dinlemeyi unutmayın.

Haberin Devamı

Kore Postası / Ağustos

Kwon Eunbi - DOOR

Bu sene Nisan ayında ayrılan grup IZ*ONE'un lideri Kwon Eunbi, 24 Ağustos'ta, 'DOOR' adlı şarkısıyla soloist olarak çıkış yaptı. Jazz-swing türlerinde olan şarkı, Eunbi'nin vokal yeteneğini ortaya koyuyor. Parlak ve çekici müzik videosu ve dans koreografisi ile DOOR, çok başarılı bir çıkış şarkısı.

Kore Postası / Ağustos

Ağustos 2021 Kore Dizi Önerileri

Nevertheless

Yazın en ilgi toplayan dizilerinden biri olan Nevertheless, aşka inanmayan Yoon Na-bi ve biriyle çıkmakla ilgilenmeyen Park Jae-un'un birbirine aşık olma hikayesini anlatıyor. Song Kang ve Han So-hee'nin başrolü paylaştığı bu dizi, 21 Ağustos'ta sezon finalini yayınladı. Ana karakterlerin yanında, yan karakterlerin aşk hikayeleri de ilgi çekici.

Kore Postası / Ağustos

Lovers of the Red Sky

9 Ağustos'ta yayınlanmaya başlayan Lovers of the Red Sky, senenin çok beklenen tarihi dram dizisi. Tarihi ve romantik dizi severler için mükemmel olan bu dizinin başrollerinde Kim You-joung ve Ahn Hyo-seop yer alıyor. Dizinin konusu ise, Joseon Hanedanlığı döneminde yaşayan Kraliyet ressamı Hong Chung-gi ve görme engelli astrolog Ha-ram'ın aşk hikayesi.

Kore Postası / Ağustos

Police University

Ağustos ayının en beklenen dizilerinden Police University, deneyimli eski dedektif Yoo Dong-man'ın (Cha Tae-hyun) Polis Üniversitesinde profesör olarak göreve başlaması ile başlar. Dizi, profesörün öğrencileri Kang Sun-ho (Jin Young) ve Oh Kang-hee (Krystal Jung) ile birlikte suçluları yakalamak için oluşturduğu soruşturma ekibinin etrafında gelişiyor.

Kore Postası / Ağustos

The Road: Tragedy of One

Dram ve gizem konularında olan 'The Road: Tragedy of Love', 4 Ağustos'ta yayınlanmaya başladı ve şimdiden drama severler arasında büyük ilgi topladı. Başrollerinde ünlü aktörler Jin Ji-hee, Yoon Se-ah ve Kim Hye-eun'un yer aldığı dizi, Güney Kore'nin en zengin kesiminin yaşadığı 'Royal the Hill' sitesi sakinlerinin sırları ve işlediği suçları anlatıyor.

Kore Postası / Ağustos

Sıradaki haber yükleniyor...
holder