Deniz Onuk Kore Postası / Aralık
HABERİ PAYLAŞ

Kore Postası / Aralık

Haberin Devamı

K-Pop

NCT 2021 - Universe

NCT 127, NCT Dream ve WayV gruplarının ‘NCT 2021’ adı altında bir araya geldiği üçüncü yeni yıl albümü ‘Universe’, 14 Aralık’ta çıktı. 21 üyenin birlikte söylediği “Beautiful” şarkısının yanında, farklı gruplardan üyelerin farklı kombinasyonlarla birleştiği şarkılar, hayranları sevindirdi. Başlık şarkısı ‘Universe (Let’s Play Ball)’, akılda kalan sözleri ve hip-hop ritmi ile NCT’nin tarzını ortaya koyuyor. Tüm üyelerin birlikte söylediği ‘Beautiful’ ise, içinizi ısıtacak sözleri ile adeta bir müzikal filmi şarkısı. ‘Universe’, çıkışından beri çeşitli uluslararası müzik listelerinde birinci sıraya yerleşti.

Kore Postası / Aralık

BTS V - Christmas Tree

Ayın en beklenen dizisi ‘Our Beloved Summer’ın dizi müziklerinden biri olan ‘Christmas Tree’yi, BTS’in çok sevilen üyesi V (Kim Taehyung) söylüyor. 2020’de çıkıp rekorlar kıran Itaewon Class’ın dizi müziği ‘Sweet Night’ gibi ‘Christmas Tree’ de V’nin romantik ve iç ısıtıcı şarkılarının arasına yerleşti. Tatlı melodisi ve duygusal sözleri ile ‘Christmas Tree’, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak.

Kore Postası / Aralık

IU - Pieces

29 Aralık’ta çıkan, IU’nun yıl sonu sürpriz albümü ‘Pieces’, ünlü şarkıcının yirmilerinde yazdığı ve albümlerine koymadığı şarkıların bir koleksiyonu. Albümdeki şarkıların hepsi, IU’nun kalbinin bir parçasını taşıyan, kendi duygularını anlattığı özel şarkılar, ve bizi şarkıcının zihninde bir yolculuğa çıkarıyor. IU’nun tatlı ve yumuşak sesi ve anlattığı hikayeler duygularınıza hitap edecek.

Kore Postası / Aralık

IVE - ELEVEN

Yılın en büyük çıkışlarından biri olan Starship grubu ‘IVE’, 1 Aralık’ta ilk şarkıları ‘ELEVEN’ ile yılın yeni kız grupları arasına yerleşti. Eski IZ*ONE üyeleri Wonyoung ve Yujin’in liderliğinde çıkış yapan grup, daha çıkışlarının ilk ayında satış rekorları kırdı. Büyüleyici koreografisi ve dikkat çeken nakarat bölümü ile ‘ELEVEN’, IVE’ın ileride gelişecek kendine özgün renklerini ortaya koydu.

Kore Postası / Aralık

ATEEZ - Turbulence

ATEEZ’in ilk repackage albümü ‘Zero: Fever Epilogue’, 10 Aralık’ta hayranlarla buluştu. 3 yeni şarkıyla geri dönen grup, yeteneklerini bir kez daha gösterdi. Şu ana kadarki başlık şarkılarının kuvvetli ve dinamik sesine bir kontrast yaratan başlık şarkısı ‘Turbulence’, anlamlı ve duygusal sözleri ve tatlı melodisiyle hayranların kalbini ısıtacak, dokunaklı ve umut verici bir şarkı. Albüm, grubun ilk defa K-Pop programı ‘Kingdom’da sergiledikleri, enerji dolu ve ATEEZ’in özgün tarzını yansıtan ‘The Real’ı da içeriyor.

Kore Postası / Aralık

TWICE - Doughnut

2022 dünya turnelerini duyuran TWICE, 15 Aralık’ta 9. Japonca single’ları ‘Doughnut’u çıkardı. Kışa uygun dokunaklı melodisi ve sürükleyici müzik videosu ile ‘Doughnut’, mükemmel bir kış şarkısı. Geçtiğimiz ayda ‘Formula of Love’ albümlerini çıkaran grup, geçen hafta pandemiden sonra ilk defa konserlerinde hayranlarla buluştu.

Kore Postası / Aralık

Aralık Kore Dizileri Önerileri

Our Beloved Summer

Ayın en beklenen dizisi, başrolünü ünlü Parasite oyuncusu Choi Woo-sik ve Itaewon Class oyuncusu Kim Da-mi’nin üstlendiği ‘Our Beloved Summer’, izleyenlerin kalbini ısıtacak duygusal bir romantik komedi. 6 Aralık’ta yayınlanmaya başlayan dizi, ayrılan bir çiftin karmaşık duygularını anlatıyor. 10 yıl önce lisedeyken çektikleri bir belgeselin bir anda viral olması ile ilgi toplayan Kook Yeon-Su ve Choi Ung, ayrılıklarından yıllar sonra kamera önünde tekrar bir araya gelmek zorunda kalırlar.

Kore Postası / Aralık

Artificial City

Gerilim ve gizem severlerin yeni favori dizisi ‘Artificial City’, 8 Aralık’ta yayınlanmaya başladı. Dizi, Güney Kore’nin en büyük holdinglerinden birinin sanat müzesinin arka planında geçen olayları konu alıyor. Soo-Ae, holdingi yöneten ailenin hırslı gelini Yoon Jae-Hee karakterini canlandırıyor. Kim Kang-Woo ise zengin ailenin gayri meşru çocuğu olduğu için aşağılık kompleksi olan Jung Joo-Hyuk karakterini oynuyor. Psikolojik incelemeleri ve karmaşık ilişkileri ile bu sürükleyici gerilim dramasını kaçırmayın.

Kore Postası / Aralık

Bad and Crazy

Başrollerini Goblin’den tanıdığımız Lee Dong-Wook ve Squid Game’den Wi Ha- Joon’un paylaştığı Bad and Crazy, gizem, suç ve dram türlerinde yer alıyor. Lee Dong Wook’un canlandırdığı Soo Yeol, züppe karakteriyle klasik bir “kötü adam” tiplemesi olan bir dedektif. Başına gelen bir olay sonrasında, ikinci bir gizli kişiliği ortaya çıkar. Wi Ha-Joon’un canlandırdığı ‘K’, kırmızı ceketi, motorsikleti ve adalet için savaşan çılgın bir kahraman olarak Soo Yeol’un hayatını tersine çevirir.

Kore Postası / Aralık

Sıradaki haber yükleniyor...
holder