Derya Özel Annelerin en sevdiği fuar başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

Annelerin en sevdiği fuar başlıyor

Haberin Devamı

Bütün bir yıl heyecanla beklediğimiz, annelerin en sevdiği fuar, İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı nihayet başlıyor. Hem benim için hem de çocuklar için türlü eğlencelerle dolu, aynı zamanda eğitici ve aradığımı bulabileceğim tek aile festivali olan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı bu sene yine dopdolu. Taze annelerin, bebek bekleyenlerin, çocukları için en iyisini arayanların buluştuğu İBS 2017, yine dopdolu programıyla 15 Aralık Cuma günü İstanbul Kongre Merkezi Harbiye’de başlayıp, 17 Aralık Pazar günü sona erecek.

Annelerin en sevdiği fuar başlıyor

Bu yıl altıncısı yapılacak olan aile festivali İBS’nin 2017 teması ise “Kahramanım Annem” olarak belirlendi. Her yıl yüzbinlerce ebeveyn ve çocuğun katıldığı, unutulmaz anların yaşandığı İBS’nin 2017 içeriği ise önceki yıllardan daha yoğun ve “kahramanlıklarla” dolu. Temanın ruhuna uygun olacak şekilde sergiler, atölye çalışmaları, sohbet buluşmaları ve yarışmalar hazırlandı. Ayrıca ebeveynlik halleri ve çocuğa yönelik yaklaşımları ile fark yaratan pek çok ünlü anne ile uzman da ağırlanacak. İBS sohbetlerinde bu ünlü anneler ve uzmanlar ebeveynlerle bir araya gelip görüş alış verişinde bulunacak.

CENGİZ KÜÇÜKAYVAZ ÇOCUKLARLA DRAMA YAPACAK!

İBS Sahnede ise tema dışı etkinlikler yer alacak. Mini club showların, illüzyon ve jonglör gösterilerinin yer alacağı sahnede, ünlü tiyatrocu Cengiz Küçükayvaz da üç gün boyunca çocuklarla yaratıcı drama çalışmaları yapacak. Jazz konseri, jazz dansları ve animasyonlar da İBS Sahnedeki diğer renkli etkinlikler olarak ön plana çıkıyor. ‘Minik Yetenekler Sokağı’nda bu yıl çocuk tiyatrosundan dikkat çekici örneklerin yanı sıra ‘kukla tiyatrosu’ yer alacak.

EN EĞİTİCİ FESTİVAL

Eğlencesi bol festivalin, sohbet buluşmaları bölümü ise her yıl olduğu gibi hem çok konuşulacak hem çok konuşturacak. Ve elbette ünlü anneler annelik hallerini anlatacak. Kısa bir süre önce anne olan Akasya Asıltürkmen “Lohusa Kafası” adı altında bir sunum yapacak. İkinci defa anne olan Ceyda Düvenci ise “Hem Anneyim Hem Kadınım” diyecek ve bu konuyu tartıştıracak. Anne sunucu Oylum Talu ise yanındaki uzmanlarla birlikte “Bebek ve Çocuklarda Ürün Güvenliğini” masaya yatıracak.

Annelerin en sevdiği fuar başlıyor

Ayrıca çok değerli doktorların da olacağı fuar sohbet alanında ben de “Masalların Çocuklar Üzerine Etkisi” ni anlatacağım. Pazar günü saat 15:00’te yeni kitabım Bana Masal Anlat imza günüme de tüm masal severleri bekliyorum. İBS’de görüşmek üzere…


Sıradaki haber yükleniyor...
holder