Derya Özel Bebekoloji buluşmaları başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

Bebekoloji buluşmaları başlıyor

Haberin Devamı

E-bebek tarafından ilk olarak 2015 yılında anne ve babalara yol arkadaşı olabilmek amacıyla düzenlenen Bebekoloji Buluşmaları başlıyor. ‘Bebekoloji’ kavramından yola çıkarak düzenlenen buluşmalar bu yıl 6 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Alanında uzman doktorlar ve ünlü isimlerin katılımıyla dolu dolu bir gün ebeveynleri bekliyor. Bebekoloji Buluşmaları ‘Hamilelik ve Yenidoğan Dönemi’ ve ‘0-4 Yaş Dönemi’ olarak iki başlık altında gerçekleştirilecek.

Akasya Asıltürkmen, Tan Sağtürk ve eşi Alona Sağtürk, bebekleriyle ilgili tecrübelerini paylaşacak. Başarılı oyuncu İlker Kızmaz ve eşi Aslı Kızmaz’ın moderatörlüğünde düzenlenecek olan ‘0-4 Yaş Dönemi’ panelinde uzman doktorlar, bebeklerin gelişimdeki kilometre taşları hakkında bilgi verecek.

Bebekoloji Buluşmaları’nda, ‘Erken Doğan Bebekler’le ilgili bir panel de yer alacak. Bu panel ‘El Bebek Gül Bebek Derneği’ işbirliği ve sevilen oyuncu Ayça Bingöl’ün katılımıyla gerçekleşecek. Bebekoloji Buluşmaları, İstanbul’un ardından 16 Eylül’de İzmir Kaya Thermal Otel’de, 7 Ekim’de Bursa Crowne Plaza’da ve 4 Kasım’da Ankara Hilton Garden Inn’de.

Tavsiye ediyorum

6-8 yaş aralığındaki çocukların ilgisini çekecek kitap bulmak hiç kolay değil. ‘Marko Bize Taşınıyor’ isimli kitap tam da bu yaş grubundaki çocukların hayal dünyasını besliyor. Müthiş yetenekli boz ayı Marko’nun eğlenceli serüvenleri, ‘Marko Bize Taşınıyor’ ile başlıyor. Redhouse Kidz’in yayımladığı kitap, arkadaşlık üzerine sıcacık bir öykü anlatıyor.

ETKİNLİK KUŞU

İstanbul


Zorlu Alışveriş Merkezi’nin minik ziyaretçileri, pazar günü ‘Sevimli Bebekler Atölyesi’nde oyuncak bebekleri, saçlarından yüz ifadesine, kıyafetlerinden ayakkabılarına, çoraplarından çantalarına kadar diledikleri gibi tasarlayabilecekler. Ücretsiz olan etkinlikler, 12:00-14:00 saatleri arasında Zorlu Alışveriş Merkezi Metro Katı Çocuk Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek.

Ankara

Ankara Çocuk Müzesi, duyarlı bir girişimcinin “Dünyada her gelişmiş ülkenin bir çocuk müzesi var, neden bizim ülkemizin yok?” sorusuna cevap arayışı sonucunda ortaya çıkmış. Müze, dinozor modelleri, inşaat, trafik ve su ünitesi gibi çeşitli etkinlikler ilgi çekiyor. Mutlaka ziyaret edin.

Bursa

Dünyaca ünlü çocuk masalı ‘Pamuk Prenses ve 7 Cüceler’ tiyatro seyircisiyle buluşuyor. Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Evi (0224) 413 27 37

Sıradaki haber yükleniyor...
holder