Didem Şarman 12 Eylül - 18 Eylül 2016 haftalık burç yorumu
HABERİ PAYLAŞ

12 Eylül - 18 Eylül 2016 haftalık burç yorumu

Haberin Devamı

KOÇ
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile motivasyonunuz artarken, hızlı hareket edecek, yaşamınızdaki problemlere yeni çözüm yolları bulabilecek, yurtdışı bağlantılı işler, eğitimler, seyahatler ve davalardan fırsatlar elde edebileceksiniz. Bu hafta gökyüzünde etkili olan Tkare ile genel sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken, iş hayatınızdaki ilişkilerde problemler yaratabilecek bir etkide olacaksınız. Haftanın ikinci yarısında devam eden ciddi ilişkiler ve ortaklıklarda ani kararlar almamaya özen gösterin. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması, sizden manevi gelişim isterken, geçmişten gelen konu başlıkları ile yüzleşebilir, sessiz sakin, doğal ortamlardan fayda görebilirsiniz. Bu süreçte hayatınızdan çıkan her şey, sizin için yeni kapıların açılmasına aracı olacaktır. 25 Eylül’e dek önemli kararlar almaktan geride durmayı tercih edin.

BOĞA
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile finansal konularda yeni çözüm yolları bulabilirsiniz. Bu süreçte gizli eylemlerden ve gelip geçici ilişkilerden uzak durmanız gereken koşullar sözkonusu iken, bu hafta gökyüzünde etkili olan Tkare, yeni başlayan ilişkilerde ve çocuklarınızla olan iletişiminizde zaman zaman zorlanmalara sebep olabilir. Haftanın ikinci yarısında soğuk algınlığı, böbrekler ve bel ile ilgili problemlere dikkat ederek, genel sağlığınıza özen gösterin. İş ortamınızdaki ilişkilerde problemlerle karşılaşabilir ve insanların gerçek yüzünü daha rahat görebilirsiniz. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması arkadaş çevrenizle ilgili yeniden düzenleme yapmanızı sağlarken, 25 Eylül sonrasında kullanabileceğiniz şekilde yeni projeler, kalabalık ortamlardan gelen şanslar anlamında size yardımcı oluyor olacak. Yaşamınızda gruplarla çalışmalar, düğün, davet, organizasyonların arttığı zamandasınız.

İKİZLER
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile ortaklıklar, yakın dostluklar ve ikili ilişkilerde hızlı gelişen başlangıç ve bitişlere açık zamanda olacaksınız. Yeni ilişkiler kurmak için 25 Eylül’e dek aceleci davranmamanız faydalı olacaktır. Yeni proje teklifleri alabileceğiniz bu hafta gökyüzünde etkin olan Tkare ile aile içi ilişkiler ve yerleşimle ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman ruhsal olarak sizi zorlayıp, melankolik eğilimler verebilecek olan bu süreçte, haftanın ikinci yarısında henüz yeni başlamış ve bir süredir devam eden ilişkiler ile çocuklarınızla olan iletişiminizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması hafta genelinde aile büyükleri, kurumlar, patronlar, resmi yerler ve sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerde zorlanmanıza sebep olabilirken, 25 Eylül sonrasında kariyerinizde yeni ve olumlu bir değişime sebebiyet verebilir. Eğer boşanmak ya da uzun süreli bir ilişkiyi bitirmek istiyorsanız yine 25 Eylül sonrasını kullanmanız faydalıdır.

YENGEÇ
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile yeni iş bağlantıları elde edebilir, resmi yerler, aile büyükleri ve kurumlardan destek görebilir, günlük yaşamınızda hız kazanarak sosyalleştiğinizi fark edebilirsiniz. Eğer iş değiştirecekseniz 25 Eylül sonrasında harekete geçmeniz zamanı olumlu kullanmanızı sağlar. Bu hafta gökyüzünde etkin TKare ile yakın çevre ilişkileri, akrabalar, kardeşler, eğitimler ve başvurularla ilgili konular ile trafikte problemlerle karşılaşabilirsiniz. İletişim konusunda problemlere açık olduğunuz bu süreçte haftanın ikinci yarısında ailevi konular ve yerleşimle ilgili problemleri çözmeniz gerekecek. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması hafta genelinde eşiniz, yakın dostlar ve ortaklarınızla iletişiminizde problemlere yol açabilirken, 25 Eylül sonrasında seyahatler, davalar, eğitimler ve yaşama duyduğunuz umutlar konusunda pozitif etki sağlayarak, hayatınıza yeni deneyimlerin katılmasını sağlayacak

ASLAN
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile aşk hayatınızda hız kazanacak, sizden farklı bir şehirde olan kişilerle görüşme imkanı elde edecek, işlerinizin reklam ve tanıtımı konusunda olumlu adımlar atabilecekseniz. İlişkiniz varsa veya evliyseniz bu görünümü daha fazla fiziksel yakınlık kurmak, tatile gitmek, seyahatlerden faydalanmak şeklinde değerlendirebilirsiniz. Bu hafta gökyüzünde etkin TKare ile finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, bunları çözümlemek zorunda kalabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında yakın çevre ilişkileri, akrabalar, kardeşler, eğitimler, başvurularla ilgili konular ve trafikte ani gelişen problemlere dikkat etmeli, iletişim konusunda daha yavaş ve keskin kararlar almaktan uzak duran taraf olmalısınız. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması hafta genelinde toplu paralar, eşin ve ortakların parası, miraslar, nafaka, burs, geçmişten gelen borçlar konusunda sizi zorlayabilecek olsa da, 25 Eylül sonrasındaki dönemde psikolojinizi güçlendirecek şekilde ilişkilerinizde değişimler yapmanıza, iş görüşmeleri ve finansal konularda olumlu adımlar atabilmenize yardımcı olacak.

BAŞAK
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile iş görüşmeleri, ev ve yerleşimle ilgili konular, aileden gelen destekler, geçmişten gelen problemleri çözümlemek anlamında olumlu fırsatlar elde edecek ve ruhsal olarak çok daha motive hissedeceksiniz. Bu hafta genelinde gökyüzünde etkin TKare ile genel sağlık durumunuza ve sinir sisteminize dikkat etmelisiniz. Uzun süreli ilişkilerde iletişim problemleri ile karşılaşabileceğiniz bu haftanın ikinci yarısında finansal konularda aşırı harcamalardan kaçınmalı, alım satım işleri ve parasal konularda dikkatli davranmalısınız. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması hafta genelinde uzun süreli ilişkiler, evlilik, yakın dostluklar, ortaklıklar konusunda göremediğiniz problemleri görmenize, sorunlarla yüzleşmenize ve yaşamınıza katkısı olmayan insanlarla vedalaşmanıza sebep olurken, bu süreçte hayatınıza giren insanların ruhsal olarak size katkıda bulunması ve ciddi ilişkiler açısından 25 Eylül sonrasında hayatınızda uzun dönem kalıcı olma şansları da sözkonusu olacak. Eğer evlilik, nişanlanma, ilişkiye başlama kararınız varsa bunu 25 Eylül sonrasına ertelemeniz zamanı doğru kullanmanızı sağlayacak.

TERAZİ
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile iş hayatınız ve özel yaşamınızda hızlı gelişen davet ve tekliflerle karşılaşabilir, kısa seyahatler, eğitimler, başvurular ve görüşmelerden fayda sağlayabilirsiniz. Ancak zamanı doğru kullanmak için aldığınız teklifleri mutlaka 25 Eylül sonrasında değerlendirmeniz ve evet demeniz gerekmekte. Bu hafta gökyüzünde etkin TKare ile erkekler, patronlar ve kurumlarla anlaşmak konusunda zorlanabilir, şartları lehinize kullanmak için daha fazla mücadele edebilirsiniz. Ruh sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bu süreçte haftanın ikinci yarısında uzun süreli ilişkiler, dostluklar ve ortaklıklarda ani gelişen krizleri yönetmeniz gerekecektir. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması hafta genelinde genel sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken, ruhsal olarak melankolik eğilimlerinizin olacağı, iş hayatı ile ilgili problemlere açık zamanı anlatırken, uzun vadede, 25 Eylül sonrasında eğer böyle bir beklentiniz varsa iş değişikliği yapabilmenize yardımcı oluyor olacak.

AKREP
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile finansal konularda yeni çözüm yolları bulabilir, iş hayatınızda hızlı adımlar atabilir ve alım satım işlerinden fayda elde edebilirsiniz. Bu hafta gökyüzünde etkin TKare ile arkadaş çevreniz, topluluklar, internet bağlantılarınız ile ilgili problemlerle karşılaşabilir, bunları çözümlemek zorunda kalabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ilişkiler ve iş hayatınızda ani kararlardan uzak durmanız gereken, yapacağınız yenilikler için 25 Eylül’ü beklemenizin faydalı olacağı görünümler sözkonusu olacak. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması hafta genelinde çocuklarla ilgili konular, kısa süredir devam eden ilişkiler ve cinsellik konusunda problemlere yol açabilirken, 25 Eylül sonrasında özel hayatınız konusunda olumlu kararlar alabilme ve yeni başlangıçlar yapabilme, işlerinizin tanıtımını daha iyi yapabilme, sosyalleşme anlamında size katkıda bulunuyor olacak.

YAY
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile motivasyonunuzun artacağı, hızlı hareket edeceğiniz, özel ilişkiler, seyahatler, tatiller ve flörtler ve çocuklar konusunda fırsatlar elde edeceğiniz zamandasınız. Bu hafta gökyüzünde etkin TKare ile aile büyükleri, kurumlar, patronlar ve yaşça büyük kişilerle ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında arkadaş çevresi, sosyal ortamlar ve iş ilişkilerinizde ani gelişen problemleri çözümlemek zorunda kalabilirsiniz. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması hafta genelinde geçmişten gelen kişiler ve konular, aile ortamı, ev ve yerleşimle ilgili konularda zorlanamalar yaratabilecek olsa da, 25 Eylül sonrasında taşınmak, yer değiştirmek, ruhsal olarak daha iyi hissetmek ve aile içi ilişkileri düzenlemek anlamında yardımcı oluyor olacak.

OĞLAK
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile gizli düşmanlarınızdan haberdar olabilir, geride bıraktığınız konularla ani yüzleşmeler yaşayabilir, aile ortamından destek görebilir, ev ve yerleşimle ilgili olumlu ilerleme sağlayabilirsiniz. Bu hafta gökyüzünde etkin TKare ile finansal konular, alım satım işleri, toplu paralar ve ruh sağlığınız konusunda zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında iletişim koşullarına dikkat etmeniz gereken, ani kararlar almaktan geride durmanızın faydalı olacağı, yakın çevre ilişkilerinizi test edebilecek bir etki sözkonusu olacak. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması hafta genelinde kardeşler, akrabalar, arkadaşlar, trafik, başvurular ve görüşmelerle ilgili problemlere sebebiyet verse de, 25 Eylül sonrasında imza atmak, sözleşme yapmak, eğitim ve seyahatlerden faydalanmak ve iyi bir teklif almanız anlamında size yardımcı oluyor olacak.

KOVA
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile topluluklar, kalabalık ortamlar, yeni projeler, seyahatler, davetler ve görüşmelerden fayda elde edebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ancak hayatınızda radikal değişimler ve kararlar için 25 Eylül sonrasını beklemeniz faydalıdır. Bu hafta gökyüzünde etkin TKare ile eşin ve ortakların maddi durumu, finansal konular, alım satım işleri ve toplu paralar konusunda problemlerle karşılaşabilirsiniz. Psikolojinizi sağlam tutmanız gereken bu süreçte haftanın ikinci yarısında ilişkilerde iletişim problemleri ve görüşmelerde ani gelişen aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması hafta genelinde duygusal hassasiyetlerinizin artacağı, alım satım konuları ve finansal işlerde dikkatli olmanız gereken zamanı gösterirken, 25 Eylül sonrasında alım satım yapmanız ve finansal konulardaki beklentilerinizin karşılanması daha kolay hale gelecek

BALIK
Hafta genelinde etkin olan Uranüs Mars üçgeni ile finansal konularda yeni çözümler bulabilir, olumlu iş görüşmeleri gerçekleştirebilir ve üstleriniz, resmi kurumlar, aile büyükleri, patronlardan destek görebilirsinz. Bu hafta gökyüzünde etkin TKare ile evlilik, ortaklıklar, yakın dostluklar ve uzun süreli ilişkilerde iletişim problemleri ile karşılaşabilir, yürümeyen ilişkilerinizi de sonlandırma kararı alabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında arkadaşlıklar ve alım satım işlerinde dikkatli olmanız gereken, ilişkilerde ani tartışmalara açık bir enerji sunan görünümler sözkonusu olacak. 16 Eylül’de gerçekleşen Ay Tutulması hafta genelinde ruhsal ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gereken son derece hassas dönemi gösterirken, bu süreçte duygusal tepkiler vermeye ve sağlıkla ilgili problemler yaşamaya açık zamanda olacaksınız. 25 Eylül’e dek yaşamınızdan size yük olan herkesi ve her şeyi göndereceğiniz bu süreçte, 25 Eylül sonrasında ilişkiler ve iş hayatınızda olumlu ilerleme sağlayabileceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder