Dilara Doğan 70'ler ayağımıza geldi
HABERİ PAYLAŞ

70'ler ayağımıza geldi

Sandalet, terlik, sneakers yani dolabınızdaki tüm pabuçları dama atmanın tam sırası. Ayaklar espadrillendi. “Şehirde yazın açık ayakkabı giymeyi sevmiyorum, kapalı giysem ayağım terliyor” derdine çare oluyor espadriller. Ne kadar rahat, orası tartışılır. Ama şehirdeki yaz kombinleri için fazlasıyla cool. Özel günler için hazır bekleyen küçük siyah elbiseler gibi kurtarıcı. Klasik ama ulaşılması zor modeller arasında Chanel’in espadrilleri var. Zor çünkü malumunuz dolar uçtu. Zaten Zara varken Chanel bizim neyimize? Sizi yarı yolda bırakmayacak Bej, toprak renkleri ve beyaz bu sezon altın çağını yaşıyor. Espadriller bu renklerle birlikte olmak için yaratılmış gibi. Şehirde bohem bir görünüm toprak tonlarında bir etekle kombinlenmiş omuzları düşük bir bluz ve rahat tek parça elbiselerden geçiyor.

Haberin Devamı

70ler ayağımıza geldi

Hep şehirden bahsettik ama sahil kıyısında beyaz elbisenin altında düşünün espadrillerinizi. Özellikle sezonun favorisi terlik modelinde olanları. Uçuşan saçlarınız, bronz teniniz, üzerinizden kayan rahat elbiseniz, kızgın kumun rengiyle bütünleşmiş espadriliniz... Tatil bavulunuza mutlaka bir espadril atın. Sizi yarı yolda bırakmayacağına söz veriyorum.

70ler ayağımıza geldi

BUNLARI YAPMAYIN

✔Bacak boyunuz kısaysa bilekten bağlanan modelleri tercih etmeyin. Bacak boyunuzu keseceği için sizi olduğunuzdan kısa gösterecek.

✔Sandalet türünde espadriller seçiyorsanız, arkadan fışkıran topuk, nabzımı 200’e çıkarıyor. Buna çok dikkat edin. Bağımsızlığını ilan etmiş topuklar can sıkıcı oluyor.

✔Yazlık yerlerde rica ediyorum stiletto tarzı ayakkabılar giymeyin. Boyunuzu uzatmaya ihtiyaç bile duymayın, rahatınıza bakın. Yok “Ben topuksuz yapamam” diyorsanız Vanessa’nın topukluları size ilham olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder