Dilara Doğan Aksesuarların gücü adına
HABERİ PAYLAŞ

Aksesuarların gücü adına

CÜZDANLI ELDİVEN

Geçen kışın sonlarına doğru yüzünü gösteren cüzdanlı eldivenler bu sezon birçok marka tarafından yapıldı. Şüphesiz en ilgi gören modeli Prada’nın oldu.

Aksesuarların gücü adına

TURUNCU ENERJİSİ

Turuncu çantalar ve renkli şapkalar bu sezona iddialı giriş yap. Renkten çekinen kadınların bile aklı çelinmeye başladı.

Aksesuarların gücü adına

SARI SARI

Sarının enerjisine inanan her kadın dolabında sarı parçalara bolca yer açtı. Özellikle ayakkabı ve çantalar bu yıl güneş gibi parlıyor.

Aksesuarların gücü adına

PARILTI

Kalp atışı hızlandıran parıltılı çantalar, ilgi odağı olmuş durumda.

Haberin Devamı

Aksesuarların gücü adına

2022 MÜCEVHER TREND’LERİ

30 yıldır sektöre yön veren mücevher tasarımlarının üreticisi Ediz Dereli, 2022 yılında bizleri bekleyen mücevher trend’lerini anlattı.

1- Sağlık açısından hijyen her zamankinden çok daha fazla önemli olmaya başladı. Bu nedenle aksesuar olarak yüzük kullanımı çok tercih edilmedi. Küpe ve kolye gibi takılar bu süreçte çok fazla tercih edilir oldu” dedi.

2- 2022’de insanlar artık pandeminin sosyal hayatın bir parçası olduğunu anladı. Alışkanlıklarda geriye dönüş başladı. Mücevher kullanım alışkanları da bunların başında gelecek ve tasarım açısından eskisine göre çok daha ihtişamlı mücevherlerin tercih edildiği bir yıl bizleri bekliyor.

3- Özel zamanlarda tercih edilen tektaş ve baget yüzük gibi klasikler 2022 yılı için de önemini koruyacak. 4Keskin hatlara sahip, belirgin ve gösterişli ürünleri kadınların üzerinde göreceğiz. Büyük ve kalın zincirler kadınların boyunlarını süsleyecek.

5- 2022, pandeminin vermiş olduğu boşluğa inat kadınların, kendini gösteren değerli renkli taşların bolca kullanıldığı ürünleri de tercih edeceği bir yıl.

KADINLARIN BULUŞMA NOKTASI TPC. POINT

Tpc. Point şık gözükmek isteyen tüm kadınlar için birbirinden çeşitli tasarımlar sunuyor. Dantel elbiselerden, pantolon ceket takımlarına, vegan deri pantalonlara kadar birçok opsiyon sunan Tpc. Point’un adını sıkça duyacak gibiyiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder