Dilara Doğan Aşkın değişimi
HABERİ PAYLAŞ

Aşkın değişimi

Hadise, bu hafta saçını kısa kestirdi. Yüzünün yarısını gizlediği, saçlarını ön plana çıkardığı bir fotoğrafını paylaştı. Ne yapsa yakıştırıyorum valla. “Kadınlar yalnızca hüzünlendiklerinde saçlarına değişiklik yaptırır” denir. Yanlış buluyorum. Kadınlar her türlü duygu değişimlerine saçlarıyla cevap verebilir. Hüzne gerek yok yani. Bazen büyük bir sevinç de götürür değişikliğe. Hadise’yi bu değişikliğe aşkı götürdü ama yarı alaturkalığı da sever kendisi. Postişlerinin ona verdiği yetkiye dayanarak kestirmiştir kesin. Birkaç haftaya saçlar uzar ve maşalar yapılır.

Haberin Devamı

Aşkın değişimi

Mavinin 50 tonu

Çarşamba günü Kıvanç Tatlıtuğ’un doğum günüydü. Öncelikle “iyi ki doğdun” diyelim kendisine. Başak Dizer, eşinin 2019 yazına ait fotoğraflarıyla kutladı doğum gününü. Bu sayede Kıvanç Tatlıtuğ’un sosyalleştiği fotoğrafları görebildik. Yurt dışında çektikleri fotoğraflarda çocuklar gibi şen Kıvanç Bey. Salaş bir plajda gülücükler saçıyor. Gözleri dahil, tişörtü ve şortuyla mavinin 50 tonu olarak geziyor sahillerde. Aynı pozu seneye Kilyos Beach’lerinde görmek isteriz. Biraz bize de zaman ayırıp, gül cemalini gösterse keşke. Hep içimizde gezseler alışıp sıkılırız aslında.

Aşkın değişimi

Pilatese doyduk

Fidayda Hatice, pilates yaparken ‘Doymadım Doyamadım’ şarkısını söylediği bir videosunu paylaştı Instagram hesabında. Şarkı seçimiyle mekan seçiminin uyumuna hayran oldum. Koşu bandındayken, yalnızca ben Yıldız Tilbe falan dinliyorum sanıyordum. Konserinde bile detone olan şarkıcılar varken Hatice, full konsantre reformer pilatesinin tepesinde. Keşke tüm video’yu şarkı söyleyerek geçirseydi. Şarkı bittiği an yaptığı ölü taklidi, ölüyü diriltir vallahi. En iyisi herkes gibi pilatesinizi yapıp evin yolunu tutun Hatice Hanım.

Kangrene 5 kala!

Takıp takıştırmayı ben de çok severim ama küpeyle, kendime yeni bir kulak yaptığım hiç olmadı. Küpe mi tam olarak onu da anlayamadım. Markası Gucci, fiyatı 2 bin 900 lira. Küpeden çok kulak koruyucu gibi. Sürekli dedikodu yapılan ortamlar için birebir aksesuar. Parmaklar da kangrene beş kala! Orta parmaktaki yüzükler resmen dile gelmiş “Çıkarın beni buradan” diyor. Neyse, kadın tarz, bize laf düşmez.

Haberin Devamı

Aşkın değişimi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder